Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla564ggddddgdg

dziewczyny czy kiedykolwiek odbiłyście innej chlopaka?

Polecane posty

Gość bla564ggddddgdg

jesli tak to w jaki sposob i czy potem bylyscie szczeliwe, ulozylo wam sie z nim? bo nie wiem czy warto... chlopak fajny podoba mi sie ale ma mnie za kolezanke choc jak go poznalam to odebralam pewne znaki jako ze mu sie podobam..

Gość bla564ggddddgdg
????

Gość ghhjkkkkk
Nie odbilam z premydytacja. Moj maz gdy sie poznalismy spotykal sie z pewna dziewczyna, ale ja o tym nie wiedzialam. Lecz gdy mnie poznal szybko zakonczyl tamta znajomosc, zeby byc ze mna (spotykali sie krotko). Przyznal mi sie dopiero po oswiadczynach. Oni razem pracowali i powiedzial, ze gdy mnie poznal, wiedzial, ze musi byc ze mna nie z nia. Wiec probowal ja zniechecic do siebie, zeby z nim zerwala. I zerwala, ale podobno szybko zalowala, lecz bylo juz za pozno. Nie pochwalam takich metod, ale coz milosc. Wiec jesli chlopak sam zdecyduje, ze chce z toba byc, to nawet bez wysilania sie z twojej strony bedzie twoj.

Gość 5465476576587676
chcialam kiedys odbic nawet sie przelizalam z tym kolesiem,ale niestety on stwierdzil ze kiedys chcial byc ze mna a ja mu odmowilam, a teraz on juz kogos ma i jej nie zostawi