Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierścionek zarręczynowyy z b

pierścionek zaręczynowy z białego złota czy żółtego JAKIE MODNE >?

Polecane posty

jakie modne są teraz pierścionki zaręczynowe z białego czy żółtego złota ? jakie wam sie bardziej podobają ?

Gość fvfdgfg
biale zloto ....zolte kojarzy mi sie tylko ze starymi babami

Gość bvvbgfntjtyjtrh
białe złoto lepsze

Gość ville
zawsze może byc połączone białe i żółte złoto, a potem dopasować w tym stylu obrączki :)

Gość chb
zależy jakie bardziej ci się podoba a nie jakie jest modne :o...niedługo będziecie pytac jakie gacie sa modne :o:O

Gość lesandrie
Mi się podoba bardziej żółte złoto. I taki też mam pierścionek. I wydaje mi się, że kolor złota raczej nie podlega modzie. Powiedziałabym, że raczej modele biżuterii,

Gość spóźniona ona
dokładnie, białe bo złote to ze starymi babami mi się też kojarzy ;) ale to jest kwestia gustu

Gość po co biale
jak wyglada jak srebro :) klasyczna obraczka z zółtego zlota zawsze bedzie na czasie, czego nie można powiedziec o wymyślnych obrączek z mieszanego złota, które sie rozpadna przy 3 zmianie rozmiaru a przez całe życie zmienia sie go nie raz...

Gość smieszne pytanie.....
a co to znaczy modne??????? W obecnych czasach wszystko jest modne, nie jest tak jak byuło w latach 70-80tych kiedy nosiło sie konkretne fryzury, konkretne szerokości spodni, długości spódnicy...MODNE JEST TO CO SIE KOMU PODOBA

Gość fvfdgfg
to ty masz wiedziec ze to zloto a nie chwalic sie ze to zolte zloto zal po prostu zal ulomki

Gość smieszne pytanie.....
A pierscionek zaręczynowy -przynajmniej z założenia- ma być na całe życie...Ja zaręczynowy mam z żółtego z domieszka białego, obraczkę z żółtego, więc pierścionki mogę nosić i z żółtego i mieszane

coraz częściej młodzi ludzie wybierają jednak białe złoto - najczęstszą odpowiedzią jest, że pasuje do pozosatałej domowej biżuterii :)

a co myślicie o białym złocie, później o obrączkach z białego złota ? ładnie to bedzie wyglądać czy może być obrączka np ze złota mieszanego ? dostałam pierścionek z białego złota. teraz jakoś bardziej podobaja mi się z żóltego złota białe też jest fajne ?

Gość lesandrie
Nie polecam obrączek z białym i żółtym zlotem. Z wiekiem rozmiar palca może się zmienić, a tych obrączek nie można powiększyć, ani zmniejszyć.

Gość ville
"Nie polecam obrączek z białym i żółtym zlotem. Z wiekiem rozmiar palca może się zmienić, a tych obrączek nie można powiększyć, ani zmniejszyć." nie prawda!! mam obrączke z miesznageo złota, i miałam ją juz zmniejszaną i nie było z tym najmniejszego problemu, jedynie co, to grawer musił być jeszcze raz wykonany nie wierzcie w to, że biżuteri z dwóch kolrów złota nie mozna zmniejszyć bądź zwiększyć!!

Gość KAMYSSIA
JA MAM PIERŚCIONEK Z BIAŁEGO ZŁOTA I NIESTETY PO ROKU PRZY MOJEJ PRACY ZROBIŁ SIĘ BRZYDKI WYGLĄDA JAKBY BYŁ ZE SREBRA JEŚLI PRACUJESZ W MIEJSCU GDZIE NIE POOBDZIERASZ GO TO AK NAJBARDZIEJ NATOMIAST JEŻELI PRACUJESZ W SKLEPIE NIE POLECAM:(

Gość nie wiem jakie sa modne ale
nie znosze zlota