Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enyyyya

sala weselna róża ul jastrzębskiego radom

Polecane posty

prosze was o opinie koniecznie!!!! zalezy mi szczegolnie nie opiniach osob ktore mialy tam swoje wesele badz byli na czyims! najbardziej intersuje mnie JEDZENIE i obluga! czy jest smaczne czy obsluga nadarza! prosze o odpowiedzi

Wiele naprawdę godnych polecenia sal weselnych w Radomiu znajdziesz na www.gdziewesele.pl/Radom/ Obejrzysz tam zdjęcia, zapoznasz się z opiniami klientów i znajdziesz dokładne dane teleadresowe.

Gość gość
Osobiście nie polecam ! Byłam na weselu, nic nowego przereklamowana sala. Staromodne zwyczaje, warunki i obsługa drugorzędna . Dania staroświeckie żadnych nowości. Nieschludnie podane Nie miła obsługa.Właściciele aroganccy a wsród gosci podobne opinie serdecznie nie polecam

Gość izabell23
Nie byłam, ale mi w oko wpadła sala tutaj http://palacdomaniowski.pl/ . Pałac Domaniowski jest według mnie przepiękny. Cudowne miejsce na ślub. Która kobieta nie marzy o weselu w pałacu? :) A dodatkowo można u nich zorganizować wesele w plenerze. Jak dla mnie rewelacja.

Gość gość
szczerze polecam, piękny wystrój nie przesadzony, suto zastawione stoły, bogaty wybór dań i przekąsek, wszystkie bardzo smaczne, wędliny na stole wiejskim najlepsze, dyskretna, szybka i miła obsługa, wszyscy goście byli zachwyceni, b. ważne możliwość przenocowania gości na miejscu.

Gość gość
Ja nie byłam w tym lokalu, ale jeśli chodzi o jedzenie to wszystkie bardzo smaczne było w restauracji pasja w Radomiu, pyszną mają zupę tajską z trawą cytrynową i zupa toskańska tez super! Powracam z największą chęcią.