Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody ktosikkkk..

młoda kobieta widziała mnie zuperłnie nagiego i ta swiadomosc bardzo mnie

Polecane posty

Gość młody ktosikkkk..

rajcuje byłem kiedys w saunie w jednym miast na podkarpaciu

Gość młody ktosikkkk..
zapytałem od razu czy mozna saunowac nago a kobieta zajmujaca sie sauna powiedziała ze tak potem pokazała mi saune,sauna była przy basenie ale była zupełnie odzdzielna byłem sam,wiec ona powiedziała ze raz na 10 minut bedzie pytac czy wszystko jest ok powiedziałem ze sie nie wstydze i moze wchodzic na teren sauny

Gość młody ktosikkkk..
potem zostawiła mnie samego rozebrałem sie do naga i wziałem recznik pod pache szatnia znajdowała sie w takim zaułku i gdy ona otworzyła dzrzwi na teren sauny to nie mogła mnie widziec i zapytała czy jestem juz gotowy,powiedziałem ze tak,ona ze w takim razie zapraszam do sauny wyszedłem zupełnie nagi na korytarzyk prowadzacy do sauny a ona mocno sie zawstydziła,jakby nie wiedziała co zrobic z oczami,po czym wszedłem do sauny raz na jakies 10 min. ona uchylała drzwi na teren sauny i pytała czy wszytstko ok na terenie sauny były jeszcze 2 prysznice i kran do obmycia nóg

Gość młody ktosikkkk..
po całym seansie saunowym ona otworzyła drzwi na teren saun i powiedziała ze juz powiniem sie schłodzic pod prysznicem ja wyszedłem z recznikiem pod pacha,nagi i zapytałem jej co dalej ona wskazała mi kran do obmycia nóg,ale widziałem ze moja nagosc jej nie peszy pod kranem troche ochłodziłem nogi lecz pozycja nie była zbyt wygodna na to ona to moze przyniose panu stołeczek i po chwili wróciła z krzesełkiem na które usiadłem

Gość młody ktosikkkk..
ochłodziłem nagi wstałem odwróciłem sie i pogadałem z nia chwile byłem zupełnie goły wiec mogła widziec mojego penisa,jadra,włosy łonowe wczesniej tyłek i ta swiadomosc była dla mnie bardzo podniecajaca ze stałem tam taki jak mnie bóg stworzył a ona ogldała moje całe ciało

Gość jedno tylko
jedno pytanie skąd żeś kurwa wytrzasnął tekst "na teren sauny"

Gość młody ktosikkkk..
sama sauna to taka klitka natomiast oprócz niej były tam 2 prysznice,wc,i ten kran do chłodzenia nóg

Gość jakos nie wierzr ci
.........

Gość młody ktosikkk
sa takie na terenach saun krany do chłodzenia tylko nóg nigdy juz tej sauny nie odwiedziłem bo skonczyłem studia w tym miescie

Gość agata t...........
no to nieźle

Gość odczucie przyjemnosci
gdy ktos oglada nas nago nazywane naukowo jest 'ekshibicjonizmem' po prostu jestes ekshibicjonista - nic w tym zlego. tak samo jest z wieloma kobietami. u mnie w rodzinie jest kobieta ktora nie kryje sie z tym ze podnieca ja wizyta u ginekologa. niby wszystko zgodnie z regulami (bo to wizyta lekarska) a mimo to jest to silniejsze od niej i zawsze ja taka wizyta podnieca.

Gość duży mózg mały mały
a mnie podnieca policjantka co mi zabrała prawko za jedno piwkoXD