Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona Cafeteriaaaa

Czy jest tu jakiś moderator?

Polecane posty

To forum to porażka. Spęd nietolerancyjnych, wymądrzających się, wulgarnych ludzi... Moim zdaniem każdy nick powinien być zabezpieczany hasłem i tylko "czarne" wypowiedzi powinny być dopuszczalne. Przy obecnym stanie rzeczy każdy może uczestniczyć w dyskusji i bruździć na pomarańczowo, wyżywać się na innych i wyzywać na prawo i lewo...

Gość ale ty też akurat jesteś
na pomarańczowo

Gość ja nie jestem z ca
jak ci sie tu nie podoba to idz na wizaz albo gazete.

Powiem szczerze ze ja juz kurwicy dostalam od czytania niektorych wypwoeidzi i teraz caly czas na apaie z pieprzem cayenne jade zeby byc w maire ustabilizowana emocjonalnie. to co tutaj sie dzieje jest poza wszelkimi normami unijnymi i musze isc zrobic kupe. jak skoncze to napisze wiecej.

moderator gdzieś jest bo usuwa tematy te co nie potrzeba. A tam gdzie się wyzywają to nic nie robią, żeby forum nie padło :)

Jestem na pomarańczowo, bo nie zamierzam zakładać topików na tym forum, dopóki nie będzie szans na kulturalną rozmowę... Nie komentuję też tematów, więc nie będę się zaczerniać. Miałam tylko nadzieję, że inni też zauważą, co na tym forum się dzieje-nic dobrego. Na tym kończę pisanie. Pozdrawiam.

Gość załóż sobie prywatne
forum to jest panstwowe

Gość załóż sobie prywatne
mozna miec 10 czarnych nicków

I już podszyw-teraz wiecie, co mam na myśli? Chyba, że faktycznie- forum by upadło- ale to tylko świadczy o jego poziomie i poziomie osób się tu wypowiadających (nie wszystkich oczywiście)-których nie interesuje kulturalna rozmowa na poziomie, tylko, mówiąc potocznie, robienie gnoju...

Gość ubrakna wiosenne
mam podobne zdanie co autorka topiku na prawie kazdym topiku ktoś wulagrny się znajdzie nie wspomne o bezsensownych topikach które od samego poczatku sa prowadzone w wulgarny sposób i czasem parę dni "urzeduje" wydaje mi się ze nad zapezpieczanie nicków powinno się na kafe pomyslec ja pisze od czasu do czasu i jak zajdzie potrzeba zaczernie się na stały nick jeśłi to byłoby rozwiazanie nad zachowaniem kultury na topikach

Komu się będzie chciało bawić w zakładanie dziesięciu czarnych nicków i zapamiętywanie haseł? Pogubi się w tym w końcu, a pomarańczowych można zakładać bez liku. Forum jest od tego, żeby móc na nim otrzymać radę, pogadać. A tu często głupie tematy, podszywy, niewybredne komentarze.

Gość ubrakna wiosenne
te 10 czarnych nicków jesli komuś się nudzi i ma czas wymyślać hasła i prowadzić "trójstronną rozmowę"...no coż ... ale na pewno ograniczyłoby to niepotrzebne wulgarne wpisy które będą- ale na pewno w znacznie mniejszej ilosci

Wejdźcie sobie na forum "Życie erotyczne"-masakra i żenada jakaś, choć na "Ciąży...." też nic dobrego się nie dzieje... I tu piszą matki, żony, kobiety?

Gość To i ja coś dodam
Ja uwielbiam kafeterię właśnie taką jaka jest. Na innych forach wszystkie ciumkają i włażą sobie w dupę. Nikt nic złego nie powie, bo zaraz są jakieś ostrzeżenia i bany. A tutaj można zobaczyć prawdziwe oblicze ludzi. Mówią co myślą, chociaż nie zawsze jest to miłe. Jest chamstwo i zawiść, ale tacy właśnie jesteśmy. Nie ma za to sztucznych uśmieszków i obłudy jak na innych forach. Tutaj ludzie piszą konkretne co myślą.

Każdy może mieć swoje zdanie-ale, żeby zaraz wyzywać od kurw, szmat i suk? Wybacz, nie mam na myśli włażenia sobie w dupy, ale kulturalną rozmowę. Można mieć odmienne zdanie na jakiś temat, ale dlaczego nie można napisać tego normalnie? Czy ubarwianie wypowiedzi o wyzwiska świadczy o inteligencji piszącego? Moim zdaniem nie :( Przez to forum spada na psy. Często zamiast odpowiedzi na zadane w temacie pytanie, prośbę o radę otrzymuje się wyzwiska, bo niektórzy nie potrafią w inny sposób wyrazić dezaprobaty...

Gość To i ja coś dodam
Ale dlaczego bierzecie to wszystko tak do siebie? To forum! Wirtualny świat! W każdej chwili możesz nacisnąć na krzyżyk w prawym górnym rogu i wracasz do własnego życia. Ja olewam wszystkie wpisy, które zaczynają się wulgarnie. W ogóle nie wchodzę w dyskusję z takimi osobami. bo po co?

No tak... gdzieś trzeba się wyżyć...:) W realnym świecie się pilnują, za to w wirtualnym pokazują swe prawdziwe oblicze.... Obłuda totalna.

Gość najciekawsze
najciekawsze jest to że się komuś chce PROWADZIĆ BEZSENSOWNĄ "ROZMOWE" kóra prowadzi do nikąd rzeczywiscie olewać wulgaryzmy NIE KOMENTOWAC ICH WCALE to moze "intelegentne inaczej" obudza się i zobaczą jakie są puste....

Nie wiem, czy dojdą do tego, że są puste-w necie są anonimowie, mogą pisać, co chcą... Cafe z tego słynie-cóż-ogólna dostępność robi swoje.... Na większości innych forum trzeba sie logować i w sumie uważać, co się pisze....-nie mam tu na myśli udawania lub lizania dupy każdemu-tylko kulturalne prowadzenie rozmowy nawet, gdy się ma odmienne zdanie na dany temat.

Gość fvergregwgwer
A NAJŚMIESZNIEJSZE JEST TO, ŻE WSZYSCY WŁAŚNIE PISZECIE NA POMARAŃCZOWO

Gość ubrakna wiosenne
żrę kau i pije mocz :classic_cool: cześć]

Gość marysia pyta
no kuzwa, czemu ktos usunął mój wątek... upisałam się i przepadł :( pytałam o włosy....

ja tylko mocz :classic_cool:

Gość marysia pyta
a ja się bawię łechtaczką.. mam przerosnietą

Gość najciekawsze
i tak mnie to wkurwia w ciuli że jak to czytam to nie dość że huja z tego wiem to jeszcze wjebała bym komuś na do widzenia. Brak kultury kurwa normalnie !!!!!!!!!

Gość marysia pyta
dzięki podszywku ...

Gość żenujące to
ten topik daje PRAWDZIWY OBRAZ jaki poziom reprezentują niektóre "panie" żal mi was co byście robiły gdyby nie istniało kafe????? pewnie nic bo zupełnie się nie rozwijacie mając tak mało do "powiedzenia"

Gość ha ha ha!!!!!
no ale wy same pomaranczowe-tak sie boicie na czarno pisac. ja wam moge powiedziec o jednej co pisze bardzo wulgarnie na pomaranczowo,a na innym topiku slodko pierdzi