Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykra prawda ale prawdziwa

przykra prawda ale prawdziwa-co uwazacie?

Polecane posty

tak naprawde w b.niewielu przypadkach ludzie sie zakochuja w sobie,uwazaja swojego partnera za kogos pieknego,wspanialego. dobieramy sie w pary na zasadzie wygladu: bo jesli jestesmy brzydcy to najladniejsza dziewczyna na studiach nas nie bedzie chciala wiec trzeba obnizyc wymagania,bo za wysokie progi na nasze nogi. powiedzcie mi,ze tak nie jest?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niestety prawda ;(

Gość mmsiosss
ja swojego uważam za pięknego ,chociaż wiem ,że inni nie :)

fiku miku- chcesz mi powiedziec,ze poznalas mezczyzne marzen i z nim jestes?obstawiam,ze jestes zwykla przecietnie atrakcyjna kobieta nie oszukujmy sie.

Gość tonieprawda
wiesz jak takie zachowanie się nazywa? pójście na łatwiznę a o miłość zawsze warto walczyć.Znam pary które kompletnie do siebie nie pasują fizycznie a są szczęśliwe:)

Gość mmsiosss
dokładnie ;)

Gość tonieprawda
bo uroda to rzecz względna i to jest właśnie piękne :)

dobrze,ja wiem,ze jak ktos sie mocno zakocha to uwaza swojego partnera za cudo,ale pozniej opadaja klapki :D

Gość ja jestem bardzo brzydka i
nie wiem co we mnie widzi moj facet :) mam 30kg nadwagi, hirsutyzm, marne wlosy i rozstepy. Aha i obwisle cycki. On jest bardzo przystojny

uroda rzecz wzgledna-hmm no nie wiem,sa osoby co nie ma mozna uznac za piekne nawet pod wplywem alkoholu :D

ja jestem bardzo brzydka i---nie wiem z czego sie cieszysz?znam wiele takich przypadkow i ci faceci najczesciej maja taka brzydulke w domu,byle byla a za plecami sie ogladaja i zdradzaja z tymi na ich poziomie

Gość tonieprawda
uroda rzecz wzgledna-hmm no nie wiem,sa osoby co nie ma mozna uznac za piekne nawet pod wplywem alkoholu To znaczy,że mają sobie strzelić w łeb? żyją dalej i niektórym się nawet całkiem dobrze miewa;)Moja babcia zawsze mówiła,że na brzydkim chleb sie rodzi a na piękne srać się chodzi;) coś musi być na rzeczy takie osoby często nadrabiają urokiem osobistym,charakterem,intelektem.

Gość IMO13698
Akurat jeśli osoba jest NAPRAWDĘ zakochana, to obiekt westchnień będzie wydawał się wspaniały - często będąc tak naprawdem przeciętny. A "za wysokie progi", to też jest fakt, gdyż dużo atrakcyjniejsza laska nawet nie splunie na zwyczajnego faceta, dlatego lepiej zaoszczędzić sobie daremnego wysilku.

ale chwila gdzie tu jest napisane,ze osoby brzydkie nie maja prawa bytu,nie o tym temat...

Gość IMO13698
Do 'tonieprawda', osobu nieatrakcyjne nie są same z siebie takie wspaniałe pod względem charakteru, tylko są ZMUSZONE w sobie ten świetny charakter wypracować. Osoba atrakcyjna nie musi tak się męczyć, gdyż uznanie otrzymuje za samą swoją obecność.

Gość tonieprawda
gdyż dużo atrakcyjniejsza laska nawet nie splunie na zwyczajnego faceta o nie to mnie zabolało bo już kiedyś od kogoś to usłyszałam czyli mam rozumieć,że ładne kobiety są na straconej pozycji tylko dla tego,że on boi się do niej podejść i zagadać?

Gość IMO13698
Nie, że się boi, tylko doświadczenie uczy, że dostanie kopa. To po cholerę się wysilać, tylko po to aby zostać olanym, a często, dla rozrywki laseczki - upokorzonym.

Gość tonieprawda
IMO13698 trafiałeś na próżne i głupie kobiety a to jest istotna różnica bo kobieta która ma klasę nigdy nie dąży do tego aby kogokolwiek upokarzać,nie odczuwa satysfakcji z tego,że kogoś rani :(

tonieprawda--- sama nie wierzysz w to co piszesz.sorry ale to co piszesz to takie pierdu pierdu.atrakcyjni ludzie maja prawo odrzucac osoby brzydkie i tyle.

Gość IMO13698
"Kobieta, która ma klasę" - tyle, że jest jeden mały problem, kobiet takich jest niewiele. A pomiędzy tymi atrakcyjnymi przważają laski, które bawią się jak tylko im sie spodoba. Dlaczego? Bo mogą.

Gość tonieprawda
Atrakcyjni fizycznie ludzie dzielą się na osoby które są puste i na osoby które pod swoją piękną powierzchownością maja równie interesujące wnętrze.Jeśli napiszę,że wszyscy faceci piją,biją i zdradzają to zgodzisz się ze mną?

Gość IMO13698
Tonieprawda - byłoby super, gdyby tych pięknych z równie pięknym wnętrzem było tak wiele jak sugerujesz. A Twoja analogia jest nietrafiona, jakbys napisała, że prawdopodobieństwo zdrady przez bardzo przystojnego faceta jest większe, to by było lepiej. Tak samo jak prawdopodobieństwo, że atrakcyjna kobieta oleje przeciętniaka jest BARDZO wysokie.

Gość tonieprawda
Jak by to ująć nie da się podzielić stosunków miedzy ludzkich na czarne i białe one są po prostu szare.Jeśli ktoś spoczywa na laurach to jest zwyczajnym tchórzem.Życie jest zbyt krótkie,kto nie ryzykuje nie pije szampan:)

Gość IMO13698
Masz rację, jutro idę na zapasy z NIEDŹWIEDZIEM, jak wygram będe sławny! Bo przecież ten co nie ryzykuje - nie wygrywa.

Gość tonieprawda
IMO13698 nie przegina;) kobiety to nie gryzli choć nie zaprzeczam niektóre żmije na prawdę potrafią pluć jadem hahah ;P

Gość tonieprawda
zapomniałam dodać,że ten jad nie zabija:P

Gość tonieprawda
Podsumowując to co wczoraj napisałam drodzy panowie dam wam jedną radę:nic tak do siebie nie pasuję jak uroda kobiety i pieniądze mężczyzny warto o tym pamiętać na przyszłość;)