Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowłosa123456

Dziwna sytuacja, czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość jasnowłosa123456

Cześć dziewczyny ;) Dokładnie 31 stycznie między mną a moim chłopakiem doszło do stosunku oralnego. Tzn. On dotknął członka, potem pochwy, nie było wytrysku, aczkolwiek ejakulat też zawiera plemniki.. Po tym zdarzeniu 15.02 miałam normalnie miesiączkę. Teraz mija jednak już 29 dzień i @ brak. Dodam, że podczas tego ' całego zdarzenia' miałam dni płodne. Nie mam żadnych objawów poza powiększonymi piersiami.. Po poprzedniej miesiączce miałam kilka dni mdłości, ale to być może spowodowane jakimś wirusem, teraz to ustąpiło. W ostatni piątek zrobiłam test ciążowy - wyszedł negatywny. Czyli od możliwego dotarcia plemników minęło już półtora miesiąca. Dodam, że później już do niczego między nami nie doszło. Wydaje mi się, że po półtorej miesiąca test już by coś wykrył. Dziewczyny ! Myślicie, że jednak mogę być w ciąży? Zupełnie nie wiem, co myśleć. Wypowiadajcie się, z góry dziękuję i pozdrawiam.

Nie jesteś w ciąży prawdopodobnie . po prostu okres ci się spóźnia.Dla pewności potwierdź test po 8 tygodniu od współżycia.

Gość ajajajajaja
Napewno nie jestes w ciazy. szczegolnie po tym ze w lutym milas okres. w brew pozorom nie jest tak łatwo zajsc w ciaze. a napewno bez stosnku calkowitego... wiec nie masz czym sie martwic:)