Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuzynka panny młodej

PM zażądała ode mnie w prezencie ślubnym psa. Co robić ?? Help

Polecane posty

Moja kuzynka marzy o psie, ale jej facet się na to nie zgadzał. Wpadla wiec na genialny pomysł. Poprosila mnie bym jej kupiła psa w prezencie ślubnym. :o Ja uważam, że to zupełnie idiotyczny pomysł... Pomijając już fakt, że ten pies, co ona chce, to kosztje 2 tys. zl a na to mnie zbytnio nie stac na ten moment, ale ok. :o Powiedzialam jej to, a ona ze bez psa mam sie nie pokazywac na jej slubie. Co ja mam zrobic ?? To moja kuzynka, ale psa jej nie kupie, bo uwazam ze to idiotyczne, a oza tym ozniej by wszystko na mnie bylo, ze ja glupia jej psa kupilam itd.

Gość iodvudsipuegfw[efwiohyu
nie wiem nad czym ty sie w ogole zastaniawiasz ja po takim tekscie to w zyciu bym nie pszła na to wesele i psa tez by nie zobaczyła...co za idiotka!!!!!!!!!!!!!!!! skad faceci biora idiotki??? zrobiłabym jeszcze lepiej bo bym nie tylko ze nie poszła na to jej durne wesele to jeszcze bymu siebie w domu impreze tego dnia zrobiła

niezła idiotka z tej Twojej kuzynki (bez obrazy:) ) Ty masz jej kupić psa. fajnie. mówisz, że Cię nie stać - bez tego masz nie pojawiać się na ślubie. fajnie. mąż nie chce, a ona postawi go przed faktem dokonanym. po raz trzeci fajnie! czy ta kobieta jest odpowiedzialna w ogóle? rozumiem ją, że chce psa, sama też bym chciała :) ale to niech go namówi, a nie weźmie psa na siłę, a jeśli on nie będzie go chciał i już? bardzo prawdopodobna będzie wtedy sytuacja, że albo jakieś rozstanie albo wywalenie psa, więc ona wybierze raczej męża, a pies trafi do schroniska czy gdzieś tam przez głupotę, brak wyobraźni czy co tam jeszcze właściciela.... :o porozmawiaj z nią raz jeszcze. KONIECZNIE

ja uwazam dokladnie tak samo, psa sie w prezencie nie daje. ona juz miala awantury z narzeczonym o to, ze chce psa, a on jest nieugiety. dlatego mnie na to namawia. ale nie wierze ze nagle jej facet pokocha psa. a poza tym to ja wyjde na idiotke, bo kto kupuje psa w prezencie slubnym ?? Rozmawialam z nia juz kilka razy na ten temat, a ona mowi, ze jak przyjde z innym prezentem to mnie z wesela wyprosi i koniec pieśni. Jestesmy bliskimi kuzynkami, ale to przechodzi ludzkie pojecie...

Ty zrobisz z siebie idiotkę, przychodząc z psem jako prezentem ślubnym, a ona zrobi z siebie idiotkę, wywalając Ciebie z weselicha a nieprzyniesienie psa. Tak więc na Twoim miejscu wybrałabym to drugie :D

Gość przecież to prowokacja
a z was się potem śmieją jak się dacie nabierać :O

Gość kuzynka panny młodej
Skoro uważasz, że to prowokacja to na co tu włazisz i jeszcze temat podbijasz ? Tępota nie zna granic. Z Ciebie jedynie się posmiać mogę.

Gość PM to bezmózgie Yeti
zadzwoń do jej narzeczonego i zapytaj czy ona na serio z tym psem :D wkopiesz ją i tyle ;)

Zadziwia mnie, że niektorym sie chce włazic na topik tylko po to, żeby napisać "provo" :o Z tym narzeczonym całkiem niezły pomysł :D

Gość to pewnie prowo
ale panna młoda powinna zostac oddana na dwie noce do schroniska.

Gość PM to bezmózgie Yeti
zdarzają się i takie babsztyle, więc nie wiem co wy ciagle z tym prowo i prowo :P

Gość buahahaha dobre
to po co debilko zakładasz takie durne tematy skoro je ktoś podbija?:D buahahahah czytasz w ogóle co piszesz?:P zaprzeczasz sama sobie to jest dopiero głupota ;) ale poszczekaj sobie widocznie PMS ciśnie na jajniki i musisz się gdzieś wyładować, miej coś dziecko z życia 🖐️ durna prowokacja albo ty i cała twoja rodzina jest popierdolona w skrócie tak pisząc 🖐️

19:48 kuzynka panny młodej Skoro uważasz, że to prowokacja to na co tu włazisz i jeszcze temat podbijasz ? Tępota nie zna granic. Z Ciebie jedynie się posmiać mogę. ło jeju jeju popłaczę się zaraz wiesz:D i co myślisz że twoje nędzne wypociny na temat mojej osoby mnie ruszą? :D nie co najwyżej śmieszą, przykra jesteś ;) spoko, jutro będę miała temat to nabijania się ze znajomymi w pubie, wydrukuję sobie te twoje wypociny porozsyłamy tu i ówdzie będziesz gwiazdą wieczoru zobaczysz ;) 🖐️

Gość ale puste pipki
autorko jesteś nieźle popierdolona nie wspominając o twojej kuzynce 🖐️ spierdalaj z tym pojebanym tematem robisz szum tylko i aferę 🖐️

sram se do ryja :)

Gość szczuka wędruka
kup jej po prostu plastikową atrapę psa, na pewno będzie bardzo zadowolona.

Gość sama jesteś psem
bo szczekasz na topiku jak pojebana po ludziach :D dno i wodorosty

Spójrz na swoje wypociny, ktorych zreszta nawet nie przeczytalam. Srasz sie nie wiadomo o co, jak sie nie podoba to zamknij okienko i do widzenia, bo ci żyła w dupsku pęknie :)

zresztą widać idiotko ze wszystkie te posty ty sama piszesz, więc chociaz sie podpisuj jednym nickiem a nie udajesz ze to ktos inny pisze. Z twoich wpisow wynika ze sama masz PMS i to w ostrej postaci, bo coś ci słowotok uaktywnił i agresja, wiec sama sie nad soba zastanow a potem innych oceniaj.

"spoko, jutro będę miała temat to nabijania się ze znajomymi w pubie, wydrukuję sobie te twoje wypociny porozsyłamy tu i ówdzie będziesz gwiazdą wieczoru zobaczysz " To sobie drukuj, jak masz za dużo tuszu i papieru i nie masz o czym ze znajomymi rozmawiać. Myślisz, ze mnie to boli, że jakaś tępa pipa z forum nie ma innych zajec tylko drukowac moj topik ?:D pojechalas po bandzie z tym hahaha i rozsyłaj sobie gdzie tylko ci się żywnie podoba, nie wiem dlaczego miałoby mnie to boleć, ale oki :D

Gość nie prowokujcie tego
pajaca bo widzicie sama sobie posty nabija

pipa z forum :D leżę i kwiczę :D nudzi ci się to wyjdź na ulicę rozbierz się i popilnuj ubrań bo widać szukasz atrakcji :P

Gość ale puste pipki
nie trzeba być jedną osobą żeby zauważyć jaka jesteś beznadziejna autorko 🖐️ takich jak ty i rodzinę do lublińca trzeba wywieźć na grunwaldzką może pożytek z was wtedy będzie 🖐️

Gość ja pierd@#@#@#
to kurwa kup jej tego psa i spierdalaj cała rodzina wasza pokurwiona leczcie się na nogi bo na mózg za późno 🖐️ moje zdanie na ten temat

Gość co ty myślisz że nie mamy
większych problemów tylko odpowiadanie na problemy rzędu gimgowna na dodatek masz szambo w mordzie więc nie dziw się jakimi tekstami rzucasz takie masz odp 💤

jak widać nie tylko ja tu siedzę o tej porze i tak, będzie atrakcja z twoich wypocin naucz się dziecko przyjmować krytykę nie ważne czy to prowokacja czy nie ale na pewno ;)

Gość jak mamy ci normalnie odp
jak rzucasz się po wszystkich jak zwierze na mięso 🖐️ połóż się spać bo rano do szkoły nie wstaniesz

Gość i po co prowokujecie
tego trolla uciekło dziecko na wagary i się rozpuściło