Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kromka_Atomka

Aranżacja mieszkania pomocy!!!!

Polecane posty

Czy jest ktoś chętny kto pomógłby mi w aranżacji mojego mieszkania? Oczywiście nie spodziewam się odpowiedzi od fachowców bo na takich mnie nie stać niestety :( ale od osob, które mają taki zmysł i mogłyby mi zaproponować coś w miarę nowoczesnego ale nadającego się do mieszkania na codzien :) Jeśli tak proszę o maila to podeślę zdjęcia bo tu nie da rady załaczyc

Gość ayris
Jeśli nie stać cię na pomoc architekta wnętrz to wejdź na http://zbudujmyto.pl/ i sama zaprojektuj swoje mieszkanie. Zrobisz wszystko po swojemu i nie będziesz musiała nic płacić. Jak dla mnie to świetny sposób na zaaranżowanie mieszkania w nowoczesny sposób niskim kosztem.

Gość ayris
Ja jestem za tym by skorzystać z pomocy projektanta wnętrz np z http://luxinteriors.com.pl/projektowanie-wnetrz Ma on dużo większą wiedzę niż normalny człowiek i potrafi wszystko do siebie dopasować ;) Ja namawiam męża na remont mieszkania z pomocą projektanta bo mam już dość mieszanki stylów która panuje w naszym mieszkaniu ;( chciałabym by wszystko było w jednym stylu i stonowanych kolorach.

Gość gość
Proponuję Ci w takim razie wybrać się do tej sprawdzonej przeze mnie akademii www.akademia.ewaromanow.pl na kurs projektowania wnętrz mieszkalnych. Ja zapisałam się na niego też właśnie jak musiałam samodzielnie urządzić całe nowe mieszkanie i powiem Ci, że pójście na ten kurs to była bardzo dobra decyzja. Jestem zadowolona, że się na niego wtedy zapisałam, bo dzięki temu, czego mnie tam nauczyli bardzo kompetentni zresztą, wykwalifikowani trenerzy, wspaniale zaaranżowałam moje mieszkanie. Naprawdę robi wrażenie na wszystkich moich gościach. Nauczyli mnie tam jak dobierać barwy, materiały, odpowiednie oświetlenie, zasad kompozycji, skąd czerpać inspiracje..Naprawdę szczerze polecam ten kurs, tym bardziej, że akademia jest dobrze zorganizowana. Po tym kursie nie będziesz mieć żadnych problemów z aranżacją mieszkania.

Gość gość
Dlatego najlepiej urządzać z profesjonalistami, bo naprawdę można się w tym wszystkim pogubić. Ja próbowałam sama, ale mnie to przerosło. Zatrudniłam do tego specjalistów z ARCHITETTO.PL i wszytko wygląda dokładnie tak, jak sobie to wyobraziłam :)

Gość gość
ja tez wlasnie nei wiem komu powierzyc to zadanie, znajoma polecala mi www.in-designer.pl myslicie, ze to dobry wybor?

Gość gość
ja tez wlasnie nei wiem komu powierzyc to zadanie, znajoma polecala mi www.in-designer.pl myslicie, ze to dobry wybor?

Gość gość
Ja korzystałam z usług www.ampmdesign.pl , którzy nie cenią swoich usług drogo, a usługi świadczą na najwyższym poziomie. Postaraj się uzbierać co nieco, bo naprawdę warto - obecnie moje mieszkanie prezentuje się niczym pałac!