Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mloda_xoX

Dlaczego mam taka dziwna cere przy dziennym swietle ?

Polecane posty

Go艣膰 Mloda_xoX

Moja cera ma pewne niedoskona艂o艣ci. S膮 to w膮gry, rozszerzone naczynka, takie dziwne kropeczki (chyba kaszaki) od oczami i cienie. U偶ywam podk艂adu i rano wydaje mi si臋 偶e twarz wygl膮da nawet w porz膮dku. Jednak gdy jestem juz poza domem, np. przegl膮dam si臋 w lusterku w szkole czy na 艣wiezym powietrzu moja cera wygl膮da zupe艂nie inaczej. Wygl膮da tak jakby wcale nie by艂o na niej podk艂adu. Jest dziwnie przebarwiona, cienie, naczynka i kaszaki s膮 widoczne. Czy wy te偶 tak macie? Wkurza mnie ze nie wiem jak wtedy widz膮 mnie inni. Zastanawia mnie czy to kwestia o艣wietlenia czy moja cera, mimo u偶ywania podk艂adu jest naprawd臋 tak okropna. Bo wtedy wygl膮dam zupe艂nie inaczej, tak samo mam z oczami;/ Pod 艣wiat艂em s膮 jakie艣 dziwnie zamglone, rz臋sy wygl膮daj膮 na posklejane a oczy s膮 jakie艣 takie brzydkie i bez wyrazu. W domu s膮 zn贸w zupe艂nie inne, pe艂ne blasku i 艂adne/ Mo偶e to g艂upi problem, ale czy kt贸ras z was tez tak ma? Czy w kazdym swietle macie nieskaziteln膮 cer臋 i pi臋kne oczy? no i jak patrze naprzyklad na inne dziewczyny to wygladaja ladnie i nie maja takiej cery jak ja.. nie wiem ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 67h68u658j65
wiadomo,ze wszytsko zalezy od oswietlenia. ja w lazience mam piekna twarz itd,bo mam takie swiatlo,a kiedys probowalam pomalowac sie przy oknie 0 w swietle dziennym - masakra, wydawalo mi sie ze nakladam pude i nakladam, korektor,a one nic nie zakrywaja, cienie na oczy tak samo..dlatego postanowilam miec w dupie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Heretyk,.,
Bo teraz jest promieniowanie pouranowe, to normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sth else
w domu twarz wyglada inaczej niz na zewn膮trz,dlatego najlepiej robic sobie makijaz przy swietle dziennym,zeby nie przesadzic z iloscia pewnych kosmetykow,bo mozna pozniej wygladac po prostu smiesznie (czego w lazience nigdy nie zobaczymy) wydaje mi sie,ze tylko osoby z ladnym odcieniem skory albo dobrym makijazem wygladaja ladnie,kazda nasza wada w swietle dziennym jest niestety bardzo widoczna,szczegolnie jesli chodzi o cere,dlatego twoje wnioski sa w miare sluszne,ale nie moza na tym punkcie swirowac,bo zawsze cos tam na twarzy znajdziemy,jesli chcemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolineeeeeeeee999
Kazdy wyglada inaczej w swietle dziennym .Chociaz ja nie mam tego problemu ,mam twarz bez przebarwien ,bez krostek itd .Bardzo Ci wsp贸艂czuje .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozowe paznokcie
ja polecam podklad loreal true match roll on, zapewni wam wlasnie nieskazitelna cere w swietle dziennym. wiecie co, ja tez mam niedoskonalosci ,ale od kiedy uzywam wlasnie roll ona, wiele osob mowi mi ,ze mam piekna buzie,taka zdrowa, ladny koloryt, roll on nie tworzy maski, swietnie dopasowuje sie do skory,wyglada mega naturalnie i mega fajnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mloda_xoX
Hm dziekuje wszystkim za odpowiedz. i mam jeszcze pytanie, a ile kosztuje ten podklad loreal true match roll on i gdzie mozna go kupic, bo nie wszedzie go znajde ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdxhbdfhbhdh
A wiec to tak same ukrywacie dwoje syfiaste oblicze pod niezliczona iloscia zasypek i zapraw wapiennych ale od kolesi wymagacie 偶eby byl naturalnie przystojny z ryja, wysportowany wysoki sraki i owaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhsdhfsdf
diagnoza: w domu masz z艂e o艣wietlenie... zbyt s艂abe do robienia makija偶u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mloda_xoX
@hdxhbdfhbhdh Ja niczego od chlopakow nie wymagam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehe...
P o prostu u偶ywaj krem贸w przeciw (w膮grom itp... )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalmanana
ale masz problem masakra ;/ wiadomo ze w kazdym swietle inaczej sie wyglada. a co ja mam powiedziec mam pelno syfow przebarwien i dziur po pryszczach w dodatku ciagle wyskakuja nowe i to jest dopiero masakra :(

Udost臋pnij ten post