Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa..

jak się zachowac? problem

Polecane posty

Gość jaa..

wpadl mi w pewne miejsce ruchomy aparat :( musze o tym poinformowac lekarza ale nie wiem czy opisywac cala sytuację czy wystarczy ze powiem, ze zgubilam. jak myslicie?

Gość a co to i gdzie?
wibrator wpadł do waginy?

Gość jaa..
nie w jakas czesc ciala! tylko po prostu wpadl w jedno miejsce i teraz nie wiem jak sie tlumaczyc i czy wogole:(

Gość yyyyyyyyyyyy
Jeśli masz na myśli ruchomy aparat ortodontyczny, to chyba lekarza nie będzie interesowało gdzie go posiałaś.. chyba, że masz na myśli coś innego jak zasugerowała osoba wyżej...

Gość Lomka
Powiedz mu o faktach, które uważasz za istotne. Lekarzy raczej nie interesują jakieś wymyślne historie :P.

Gość jaa..
no tak nie bedzie interesowalo ale za kilka dni mialam pojsc na kontrol a tu aparatu nie ma wiec sila rzeczy musze powiedziec ze nie mam go, przeciez nie powiem, ze go nie mam tylko musze wyjasnic co jak i dlaczego

Gość yyyyyyyyyyyy
Otóż nie musisz. Zgubiłaś, każdy czasem coś gubi i nie sądze aby lekarz był głodny takich opowieści. Z drugiej strony, gdzie go zgubiłaś, że jest to tak krępujące? Nawet jeśli zapyta co się stało, to możesz powiedzieć, ze gdzieś go zostawiłaś, nie wiesz gdzie, coś takiego. Na pewno lekarzowi nie musisz sie spowiadać, on ma Ci pomóc, a to jak Ty przyjmujesz leki, dbasz o aparat, higienę, zdrowie itd jest Twoją sprawą, a nie jego.

Gość yyyyyyyyyyyy
Ja bym powiedziała" zgubiłam" tyle. ew dodaj np na wyjeździe, więc musisz mieć nowy, bo tamtego nie odzyskasz. pozdr.