Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *mój cfacet jest bi*

mój facet jest bi-odpowiem na ciekawe pytania

Polecane posty

Jak w temacie.Jeżeli chcecie pytajcie. Na beznadziejne pytania nie odpowiadam:P

Gość Witam Cię w sali samobójców...
Ty też jesteś bi? Kiedyś kochałam ( w zasadzie nadal kocham ) bi. :) Ale, że był akurat z jednym facetem...

Nie, ja nie jestem bi;)

Miłość do osoby, która jest bi a my hetero nie jest łatwa...

Gość rud
Mój też jest bi, ja też jestem bi :) (Bi po dwuletnim związku z dziewczyną, a nie dlatego, że przylizałam się z jakąś na imprezie...)

Gość Witam Cię w sali samobójców...
Łooo, na pewno nie jest! :o Pamiętam jak to z nim było-strasznie rozchwiana osobowość. W pewnym momencie już sam nie wiedział, czego chce, a to wszystko przez jego orientację. Już łatwiej byłoby mu, gdyby był gejem, tak sądzę.

Wśród gejów też nie mają problemy-bo są przez nich w pewien sposób obrzucani błotem "bo się zdecydować nie może".... Mojego faceta też to spotkało ze strony paru gejów. Co do osobowości: nie jest rozchwiany, ostatni kontakt z facetem miał w wieku 18 lat.Dwa lata później się poznaliśmy.Jesteśmy ze sobą już 5 rok.

Gość szukam...pytam...błądzę???
Jestem Bi, jestem facetem, mam żonę i dwójkę dzieci. Nie czuję się abym miał zachwianą osobowość... Ale nie mnie to oceniać... Dlaczego Bi... Ponieważ uważam erotyzm, pasja i polot w życiu sexualnym nie powinien być zamknięty w ramach kategori. W sexie szukam nie tyle wrażeń co możliwości zaspokajania fantazji drugiej strony. Czuję się szczególnie usatysfakcjonowany, kiedy osoba która, przeżywa ze mną intymne chwile docenia to, że jest ze mną i że mogę jej dać rozkosz! Nie interesuje mnie czy to jest facet, czy kobieta ważne jest aby nic się nie działo wbrew naszej woli i abyśmy wszyscy mieli w tym równą rozkosz.