Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłość nieodwzajemniona :-(

Czy tęsknisz? - brak odpowiedzi

Polecane posty

Kobietki proszę o radę. Dzwoniłem ostatnio do swojej ex o którą wciąż walczę. Zapytałem się wprost czy tęskni za mną i czy czasem mysli o mnie. Zaraz zmieniła temat ale wszedłem na ten temat podczas ponad godzinnej rozmowy z 5,6 razy i za każdym razem nie udzieliła odpowiedzi. Bylismy ponad 1,5 roku. walczyłem o nią ponad 4 miesiące. Czy poprostu boi się odpowiedzi, czy nie wie, czy może boi sieże jak odpowie tak to da mi jakieś nadzieje. Powiedziała że nie wie czego chce.

Gość tleniona blondyna
skoro powiedziała, że nie wie czego chce tzn., ze nie wie czy kocha czy nie

Gość takajakaaa
"walczyłem o nią ponad 4 miesiące." i wciąż nic....to chyba powinno dac ci cos do myslenia....

Wiesz może też byc tak że Ona nie chce Cie zranić bardziej i powiedzieć że już nie tęskni za Tobą dlatego unika odpowiedzi:( lub faktycznie nie jest pewna tego co czuje. Może powinieneś dać jej czas. Walczyłeś o nią 4 miesiące czyli pokazałeś jej że Tobie zależy na waszym związku a teraz "troche odpuść" daj jej czas na zastanowienie aby wszystko sobie poukładała. Jeśli będzie jej zależało wróci!

Gość anka-szklanka. elka-patelka.
nie padło podstawowe pytanie, dlaczego się rozstaliście?

Gość takajakaaa
o masz...koszmar, masakra, tragedia....na twoim miejscu juz nigdy nie weszła bym w zaden zwiazek :P

Różnica wieku. 21-26 chwilowy dołek finansowy w mojej firmie. Jej dziewictwo też chyba przez to było jej łatwiej odejść. No i zdrada emocjonalna z jej strony ( ja to tak odbieram bo ona nie ma nic sobie do zarzucenia) zerwała przez tel. bedąc już z innym od paru tygodni.

Gość takajakaaa
:} mistrzostwo :}