Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesuniia26

Dlaczego nie ma mężczyzn z ''męskimi'' twarzami ? Silne szczęki itp ?

Polecane posty

hmm... kazdy ma inny gust ;) wiadomo, ze topic zalozony jedynie w celu wywolania klotni, ale tak apropo jestes idealna?? masz 170-175 cm wzrostu, z czego wiekszość to piekne, wyrzeżbione proste nóżki, zgrabną okrągłą pupę, bioderka i idealną talię (60 cm) do tego biust tak 75C, płaski brzuszek, bez grama "boczków", piękne zęby, cera, gęste włosy?? nie wydaje mi sie ;) kazdy ma jakies "wady" (dla Ciebie brak takiej szczeki to wada, moze dla kogos jest zaletą) faceci tez mogliby narzekac "dlaczego nie ma kobiet z kobiecymi ksztaltami??" (bo de facto coraz mniej takich "dlaczego nie ma kobiet bez cellulitu??" (90% kobiet niezaleznie od tuszy go ma) itp itd wydaje mi sie ze to, ze czegos nie lubisz nie jest powodem do komentowania tego w chamski sposob p.s. takich facetow jest sporo, poprostu dobrze szukaj jesli Cie to kreci, ale nie mow kazdemu napotkanemu facetowi ze jest do d** bo nie ma takiej szczeki

nadmienię gwoli ścisłości, że ideał kolegi powyżej nie dla każdego faceta będzie faktycznym wzorcem kobiety doskonałej ;) (mam taką nadzieję) :classic_cool:

NB... oczywiscie ze nie ale niech laski tez zmienią swoje podejscie bo i tak wy macie większe wymagania od facetów taka prawda

ale na jakiej podstawie ten wniosek, cream? uważasz swoje poglądy za truizmy podczas, gdy są Twoimi subiektywnymi odczuciami :p ;)

moze jesli chodzi o wzrost to nie, ale wydaje mi sie , ze gdyby facet mial wybierac miedzy krotkimi, krzywymi nogami, a takimi jakie opisalam, brzuchem z 3 faldami, a plaskim, plaskim tylkiem, a takim jaki opisalam, pryszczatą twarzą z przerzedzonymi wloskami, a taka jaka opisalam to jestek wybralby moj typ ;p biust wyposrodkowalam ;p

to prawda przekonałem sie o tym na czacie więc moge smiało powiedziec ze wy macie większe wymagania od facetów

liczą się też rysy twarzy :D i to jest moim zdaniem decydujące w kwestii czy ktoś jest obiektywnie atrakcyjny czy nie :) czat? daj spokój cream, cóż to za źródło wiedzy... :D nie chcę nikogo obrażać, ale na czatach siedzi mnóstwo psychicznych ludzi :o

nie uwazam abym miał jakąs brzydką twarz więc czemiu na czacie mi sie nie udało??

no i co z tego wynika? :) może trafiałeś na złe osoby, może nie potrafiłeś zainteresować rozmową, może faktycznie nie spodobałeś się komuś z wyglądu? myślisz, że ja się wszystkim podobam? :o w pewnych sferach życia i w pewnym wieku ten problem schodzi na dalszy plan

Gość yyupiiiiiiii
bo masz brzydka twarz

Gość mr silna szczeka
Ja mam silna szczeke i jak Cie upierdole w dlon to odgryze wszystkie palce. Dawaj lape!!!!!

Gość Lady Gaga New York
na czatach kazdy patrzy na ładną twarz

to akurat prawda, cream :D kasa wiele ułatwia i to w niemal każdej dziedzinie życia :o

no to czym się martwisz? skoro Ci się nie podobały (bo były przeciętne) to chyba nie masz czego żałować? :D

kochany ja na codzien na powodzenie nie narzekam, co jest utrapieniem narzeczonego, a fotogeniczna nie jestemmmmmm to tylko ja wiem :D okropnie na zdjeciach wychodze i gdybys mnie na nim zobaczył pewnie byś ucciekł :D moze to jest Twoj problem?

Gość Lady Gaga New York
to na co czekacie ? Zarabiajcie a nie tylko be ee jęki i stęki

Gość mr silna szczeka
No to dawaj ta lape kurwa bo czekam. Zjem te palce razem z koscmi jak pierdolona hiena.

zalatuje hipokryzją :D oceniasz dziewczyny jak przeciętne, ale gdy sam jesteś tak oceniony twierdzisz, że kobiety mają wygórowane wymagania :D oj creamik :classic_cool: zarabiam, nie martw się orange ;)

chodzi mi o to ze ja im kosza nie dałem mimo ze były przeciętne więc to one wymagały super przystojniaka

dla mnie "przeciętniara" brzmi jednak pejoratywnie, nikt nie szuka przeciętniar do związku ("...dam Ci szansę kochanie, chociaż nie powalasz urodą...") :D one były po prostu bardziej szczere w stosunku do Ciebie niż Ty w stosunku do nich :p

byc moze to w takim razie oddał bym całą moją rodzine aby byc superprzystojniakiem

w jakim sensie "oddałbyś"? :D daj na luz, natury nie przeskoczysz ;)

w sensie takim ze gdybym był super przystojny to by mi do niczego nie byli potrzebni i tyle natury nie oszukam to fakt to pozostaje czekac na smierc

Gość ahhshshsjajaj
a dlaczego sie nie zoperujesz?