Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesuniia26

Dlaczego nie ma mężczyzn z ''męskimi'' twarzami ? Silne szczęki itp ?

Polecane posty

nie w tym sensie wypowiadałam stwierdzenie o naturze :D to, czy komuś sie spodobasz (i vice versa) jest w znacznej mierze wpisane w geny, więc po kilku niepowodzeniach na czacie nie możesz wyciągać wniosków ;)

no ale też nie możesz wymagać od kogoś, żeby uznał Cię za atrakcyjnego, skoro ma inny gust... ;) nie powinieneś traktować tego typu "niepowodzeń" (piszę w cudzysłowie, bo do prawdziwych życiowych problemów nijak się mają) jako wyroczni :) i znowu zrobił się nam prawiczkowy temt jakich tysiące :classic_cool:

byc moze powinienem szukac w realnym zyciu bo na czacie to faktycznie tez moze byc tak ze laski wybrzydzają i szukają niewiadomo kogo ja siebie za brzydala nie uwazam zresztą sama wiesz jak jest

mógłbyś mi odświeżyć pamięć :p

ale może masz jakieś nowe atrakcyjne sweet focie? :D :D :D

przecież widziałeś je :D były w stopce długo (aż za długo) mam całe mnóstwo zdjęć ale większość z nich nigdy nie ujrzy światła dziennego :D są zbyt osobiste

no ale ta co była ostatnio to była tylko połówka a ja bym chciał wifziec całą fotełe ;)

dwie miałam, nie wiem o którą chodzi :D ale nie ma sprawy, jeśli będzie mi się chciało włączać komputer w domu to Ci wyślę ;)

fenomen? codziennie to słyszę :D pa!