Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochamojcadziecka

nie kocham ojca mojego dziecka ale musze z nim byc :(

Polecane posty

Witam. jestem z moim chłopakiem juz prawie dwa lata jednak od jakiegos czasu nie uklada sie nam. On mnie poprostu przytłacza, zabrania kontaktu ze znajomymi bez przerwy kontroluje.. czuje sie jak w klatce :( Już dawno bym sie z nim rozstała jednak mamy pół rocznego synka ja nie mam pracy i mieszkam u rodziców którym nie na rekę jest utrzymywanie mnie i wnuka. Chłopak też dużo nie zarabia ale przynajmniej daję mi na kupienie podstawowych rzeczy. Co mam zrobić skoro go nie kocham, chciałabym odejść jednak jeżeli odejde wiem że on nie pomoże mi w opiece nad małym ...:(

Chcesz cierpieć przy jego boku to cierp nikt Ci tutaj nie pomoże jeśli sama tego nie chcesz...

Dostaniesz alimenty na dziecko. Pogadaj z rodzicami, moze jak beda wiedziec jaka jest sytuacja zmienia podejscie.

obawiam sie ze nie zmienia podejscia..

Gość opiniodawca
Za moich czasow zasadą bylo ze pieprzyli sie i robili dzieci DOROSLI. A dorosli to byli tacy co potrafili sie utrzymac a nie siedziec na garnuszku rodzicow.

Gość opiniodawca
co tak wszyscy zamilkli ?

Gość opionodawco, jakie to były
czasy? bo ja widzę po peselach dzieci i rodziców, ze rodziły je w tamtych czasach 17-18- latki, jak teraz

Hmmm odchowaj dzieciaka i znajdź sobie prace i wtedy odejdź od ojca dziecka. Potem oczywiście wystąp o alimenty.

Gość ggsgss
opiniodawca za moich czasów....facet jak pierdoolnął kobiete w pysk to nikt z tego halo nie robił, tylko była cisza Jak ja nienawidze porownań typuu "za moich czasów", szlag mnie trafia, nie idealizuj swoich czasow bo takie super nie były

Gość ggsgss
Wiem z doświadczenia, bo jak stary lał starą po mordzie, to nikt z tego nic nie robił i nie było żadnego halo :D Stary lał matkę jak był wkurwiony i to było normalne w mojej rodzinie.

Gość ggsgss
ruda-antonina No i po chój takie zbędne komentarze? Po co tak piszesz "ja ci pieniędzy nie dam"? Myślisz, że autorka zakłąda temat, bo liczy, że dasz jej kasę :O Jesteś pierdolnięta ;o

Gość opiniodawca
Nie idealizuje, ale wtedy 18-latki to byli dorosli ludzie, a dzisiaj 30 lat to wciaz dzidziusie plci obojga, bez mamy i taty by zgineli. Jak ktos sie sam nie potrafi utrzymac to niech nie robi kolejnych gęb do zywienia. A potem jeszcze lepiej - alimenty od dziadkow, i na wnusia i na siebie.

Gość opiniodawca
A tak na uboczu: Zeby dzis wiekszosc ksiezniczek dostala choc raz po pysku - swiat bylby o WIEEELE lepszy. I dla nich i dla nas. Zaczelyby uzywac glowy i rąk, a nie dupy. --------------------------------- Pare przykladow - jak widac znalezienie ich zajelo mi 2 minuty: "Witam ciebie,jesli mne ogladasz to dobrze trafiles. NORMALNA I KONKRETNA 23latka szuka faceta ktory mi pomoze finansowo" "poznam pana który w zamian za spotkania sponsorowane wynajmie mi mieszkanie w Warszawie (" "Witam zamożnych i kulturalnym panów którzy chcą spędzić noc w hotelu z seksowną młodo 22 latko noc 1500zł"

Gość ggddd
opiniodawca co ty pierdoloolisz?? moj oi=ojciec splodzil mnie jak mial 25 lat i spierdoolił, tak samo jak mase ojcow moich kolezankek, wiec gdzie masz te superlatywne wzorce?? bo ja nie mam

Gość opiniodawca
JA jestem wzorcem. Z bardzo prostego powodu. Bo odpowiadam za swoje czyny. Nie tak jak "niekochająca ojca" i podobni. Do pieprzenia sie i zrobienia dziecka tego kochania jakos wystarczylo, nie ?