Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co pisac

pytanie o cv

Polecane posty

Gość nie wiem co pisac

mam pytanie odnoscie CV a mianowicie czy jesli trzeba w doswiadczeniu zawodowym umiescic wszystkich pracodawcow czy tez wystarczy np pracodawcow ostatnich dwoch gdzie pracuje sie w zawodzie w ktorym stara sie o nowa prace i czy musza byc pelne daty od do znaczy dzien miesiak i rok czy wystarczy sam rok napisac.

Gość wystarczy rok
np. 2005-2010

Gość Pewnie im więcej tym lepiej
ale nie rozdrabniać się miesiącami, za to napisać, jakie doświadczenie wyniosłaś z tych poprzednich miejsc pracy.

Gość wystarczy rok
jeśli masz wszystkie zaświadczenia z pracy to wpisujesz wszystko, jeśli gdzieś robiłaś na czarno to nie wpisuj

Gość nie wiem co pisac
pisze mezowi cv stara sie o prace jako spawacz i wczesniejsze prace sa np jako sprzedawca czy praca w szkole jako konserwator i jako pracownik budowlany wiec tak sie zastanawiam czy moge napisac tylko 2 ostatnie bo tam pracowal jak spawacz

Gość wystarczy rok
jeśli ma zaświadczenia z każdej pracy to wpisz wszystko, nie ma znaczenia, że gdzieś pracował jako spawacz, a gdzie indziej np. jako sprzedawca. Wpisz wszystko.

Gość wpisz wszystkie
i wpisz miesiace. sam rok to za malo.

Gość wystarczy rok
nie pisz głupot, sam rok wystarczy

Gość kjnljljnlknlkkkkkkkkk
czy kobity zawsze muszą wyręczać facetów w takich kwestiach? :O pracuję na recepcji w klinice i baaardzo rzadko kiedy faceci sami dzwonią się rejestrować... babka np mówi jak o sobie i jak proszę o naziwsko i imię to albo okazuje się że syn, ojciec, mąż, dziadek.... o ludzie :O

Gość wpisz wszystkie
bzdura, skad czytajacy ma wiedziec czy 2009-2010 nie np 3 miesiace grudzien 2009- luty 2010? ja takie CV odrzucam z miejsca.