Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada_krajalnica:)

mam nadzieję,że pomożecie a nie będziecie od razu krytykować

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od prawie 4 lat.Kochamy się i myslimy o wspólnym życiu tzn o ślubie:) Ale od jakiegoś czasu nie układa nam się w łóżku:( co nas martwi.Nie satysfakcjonuje nas sex i wiemy że jest monotonny.Staraliśmy się oboję,żeby to zmienić.Ale bez skutku... :( Ja wiem,że za mało się staram.I duży problem jest we mnie bo jestem za mało odważna.Kiedyś jak przejełam inicjatywę to powiedział mi że chce żebym taka była zawsze.I widziałam że mu sie to bardzo podobało.Ale teraz ciężko mi jest się odważyć samej coś zacząć,bo zawsze on zaczynał :( A on stracił poczucie własnej wartości,że nie potrafi mnie zaspokoić i doprowadzić do orgazmu. Dodam że to jest mój pierwszy partner z którym się kocham,a on miał inne dziewczyny. Jak to zmienić?

juz wszystko przerabiualiscie , i wkradla sie nuda, dajcie sobie troche pauzy i zacznijcie od nowa sie sexik bedzie lepiej, ale ty nie dawaj mu od razu wszystkiego bo sie facet tak nasycil ze ma dosc, juz doopy na dlugo,mpol dupy sie daje..dowiesz sie co to znaczy..z czasem..faceta trzeba podneicac, kiedy trzeba a nie caly czas

nie dawno zamieszkaliśmy razem.Ale wcześcniej nie kochaliśmy się czesto bo nie było warunków i żadko się widywaliśmy.

jak odbudować w nim poczucie własnej wartości??? bo on myśli że nie może mnie zaspokoić?

jak odbudować w nim poczucie własnej wartości??? bo on myśli że nie może mnie zaspokoić? a moze cie zaspokoic ? czy tylko mysli ze nie moze a zaspokaja ?