Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy naprawde nadchodzi koniec?

Czytam właśnie przepowiednie baby Vangi i zaczyna się to sprawdzać!

Polecane posty

Myślałam, że to kolejna pseudo wróżbitka ale czytam jej przepowiednie i w 2010 ok możne nie było, żadnej wojny ale konflikt miedzy Koreą pół. a poł. był i nie wiadomo czy w najbliższym czasie teraz z ciekawości weszłam na stronce gdzie wypisali jej przepowiednie i na rok 2011 przewidziała - 2011 - W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Następnie wrogowie zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom. zaczynam się pomału bać tego co nas czego już bez względu na to czy mówiła o tym ta Vanga w swoich wizjach, bo można zauważyć, że w ostatnim 10-leciu ilość kataklizmów się nasiliła.

Gość małp@
Gdzie masz takie przepowiednie ?

Gość nasza Baba Jaga
Baba Jaga to już dawno mówiła,lecz się!

Gość osz faktycznie!!!
zaczynam sie bać ;(

Ewelka bez względu na to co ktoś tam przepowiedział gołym okiem widać, ze coś się dzieje. gdybyś trosze poczytała wiedziała byś, ze na ziemi większość rzeczy dzieje się cyklicznie i być może nadchodzi np przebiegunowanie.

a teraz mi przyszło do głowy bo czytałam, że niby rdzeń Ziemi się przesuwa i to miało miejsce już parokrotnie po trzęsieniach. możne Ziemia przygotowuje się właśnie do tego przebiegunowania?