Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyłapana załamana

Moja kolezanka ze swoim przyjacielem widzieli jak uprawiam seks

Polecane posty

Gość przyłapana załamana

Mieszkam w internacie, do mnie przyjechał mój chłopak, jesteśmy długo, była nasza rocznica, wiec chcielismy jakoś to uczcić. Niestety tutaj w internacie nie ma takiej mozliwosci, wychowawcy spawdzają wszystko wiec wypadlo na seks w aucie, ukrylismy się w takie jedno miejsce i ponoć moja kolezanka wszystko widziała z tym kolegą, boję sie,ze wszystko się wyda i od razu plotki. Tylko zastanawiam się jak mogli to widziec skoro swiatło w aucie było zgaszone i sa przyciemniane szyby. Mam wrazenie ,ze wszyscy się na mnie dziwnie patrzą.

Gość serek wiejskiooo
seks ludzka rzecz.To chyba normalne ,że dwoje ludzi zwiazanych ze sobą kochają się ... chyba ze masz 15 lat

Wielki mi rzeczy, jesteś dorosła, więc wiadomo, ż enie trzymasz się już za rączki:) Głowa do góry:)

a tam się przejmujesz nam nie raz ktoś przerwał ale jakoś nie mieliśmy ochoty przestawać:P chyba, że rzeczywiście masz 15lat:P

Wątpię czy coś widzieli. A jeżeli nawet, to nie robiliście nic złego, więc nie masz powodu się wstydzić. Seks to normalna rzecz. Jak jedzenie.

A co ich to obchodzi ze ty seks uprawiałaś w aucie ? To twoja sparawa nie ich możesz robic co chcesz . A oni co nie uprawiali seksu się nigdy . A na plotki nie zwracała bym uwagi w ogole . w dupie z tym .

Gość przyłapana załamana
Tak, jestem dorosła,ale wiecie jak to jest z ludzmi, będa zaraz gadac,ze dziwka itp, tutaj są tacy ludzie. Tak powstają plotki:-( a ta kolezanka dobrze wiedziała,ze to mój chlopak i jego samochód to podeszła z tym swoim przyjacielem bliżej. Sensacja teraz się smieją i jestem pewna,ze to nie zostanie miedzy nimi

Gość loioki
oj tam, przezywasz. a to byla jakas pozycja obnazajaca wszystko?????