Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka0202239029330

Co na kupic n 1komunie dziewczynce?

Polecane posty

w maju mam dwie komunie najpierw ide z chlopakiem na komunie jego najmlodszej siostry,a po tyg na komunie jego siostrzenicy Nie zarabiam duzo, co mam im kupic? co teraz kupuja w prezencie? w granicach 100zł?

Gość ty3532
zwykle co ja dostawalam, ja tez daje i mnostwo osob takze, czyli łancuszek i bombonierke

Gość dsvdsgsdg
Pase :O a co? tylo kasa się liczy tak? pismo świete jej kup, adekwatne co do dnia. prezentów na komunie im się zachciało :O modlić się kurwa, katolicy hipokryci

Gość fffffaaaayy
a pozatym czy musisz obowiazkowo isc jako osoba towarzysząca n a komunie??? przeciez to nie wesele wiec nie widze sensu zebys ty szła, a pozatym jak juz sie tak baardzo uprzesz aby isc jako towarzyszka chłopaka (bo to nie jest twoja rodzina) to przeciez głownie RAZEM kupuje sie WSPÓŁNY prezent z trwoim chłopakiem, bo jak osobno on i ty dacie? tak samo jak ciotka z mezem przychodzi lub wujek z żoną to jeden wspolny dają prezent a nie kazdy osobno, to jest oczywiste, dlaczego ty wpolnie z chłopakiem sie nie złozysz, a w ogole nie musisz isc

no ja tam nie wiem ale z tego co widze i słysze to w dzisiejszych czasach na komunie kupuje są laptopy mp4, aparaty :D

te komunie, bierzmowania to jest istny cyrk na kółkach :D dlatego jestem ateistką :D

Gość wykynyky
a MOŻE ENCYKLOPEDIE TERAZ SĄ TAKIE PIĘKNE WYDANIA DLA DZIECI ODPOWIEDNIE DO WIEKU.

Gość wykynyky
przepraszam że z dużych liter wcześniej napisałam

tyle ze jak rozmawialam z siostra tej malej damy ktora przystepuje do komuni to ona kupuje jej kolczyki. łancuszej zazwyczaj daje babcia... ..a kasy nie chce dawac bo rodzice wydadza a dziecko nic z tego nie bedzie mialo.

Gość najlepiej
jakąś piękną książkę.Albumy w granicach 100 i wystarczy. Ludzie nie dajmy się zwariować!!!

Gość my friend called you
na chuj dziecko encyklopedia jak google jest!!!

Gdzie laptopa takiemu smarkowi będziesz kupowac ?! Jak moja kuzynka(7lat) która tez w tym roku ma komunie to na zeszłą gwiazdkę już telefon dostała i simsy3 i jakieś mniejsze pirdy to stwierdziła ze ona mało dostała i mine taką miała jakby nic nie dostała . Jak to usłyszałam to myślałam ze jej wygarne .

Gość wykynyky
my friend called you A więc trochę kultury albo się nie udzielaj, dzieci lubią oglądać czytać i uczyć się gdyż jest bardzo ładnie wydana i mówię to na przykładzie mojego syna.

Gość :D:D:D haha
album do zdjęć

ja bym sie rozplakala jakbym dostala encyklopedie na komunie, a zawsze lubilam ksiazki.........

z chlopakiem jestem 4 lata. mieszkamy razem. Ta rodznia traktuje mnie jak czlonka;) a dziewczynka bardzo mnie kocha i zalezy jej na mojej obecnosci. a tak z chlopakiem chcemy kupic prezent .i chcemy przeznaczyc kwote okolo 100zl na jedna dziewczynke.

zgadzam się rodzice i rodzina szaleje kupują telefony, laptopy, mp4, aparaty, PSP i to już jest za mało, brata mojego syn ma 7 lat i powiedział że na komunie chce iphona 4 :D a to tylko dlatego że wszystko ma......

moja chrzesnica tez ma prawie wszsytko i na komunie chce jakis pamietnik z kodem z barbi czy cos takeigo ,co kosztuje ok.150zl - wiec to dostanie .

yakamoz No właśnie kurwa . Takie dziecko których starzy mają kasę to jemu się już w dupie przeraca bo nie wie co on ma sobie wybrac , zawsze ma to czego chce . Typowy przykład mojej kuzynki - napisałam tam wyżej o tej gwiazdce ... A jak czegoś nie dostanie to ryk i " ale ja to chce!" Wtedy chyba laczek tylko pomorze.

komputery alptopy.jeju komorki. ale one maja dopiero 8 lat. takie rzeczy juz maja dostawac. a chrzesni co ? to oni sa od tych drozszych.ja wlasnie chcialam jakis upominek kupic.cos wlasnie nie drogiego. hmm ta encyklopedia,labo jakas ksiazka? moze jakies basnie?

Ludziom się w dupach poprzewracało i tyle. Ja też tego nie rozumiem....

Gość Napalony na bila kaulitza
Wibrator!

Gość dgsdsg
kup po karnecie do jakiegos aquaparku i juz

Laptop heheh u nas już nie przejdzie bo laptopa doatał jak maił 6 lat, komputery już ma w jednym palcu, mało tego w domu są 4 laptopy więc to już przeżytek, play station 2, telefony dotykowe, PSP, kierownice i fotel do gier, masakra....:D ja nie mam połowe z tych rzeczy

Gość 44422222
bo to nie wina tych dzieci tylko całkowita wina doroslych ktorzy takie cyrki odtsawiaja z tymi prezentami,Lilkaa laczek to by sie przydal nie dzieciakowi ale tym popierdolonym gosciom ktorzy takie jazdy odpioerdalają że aż głowa mała, pozniej ci normalni goscie czuja sie okropnie jak popatrzą na skale swoijego prezentu typu lancuszek i bombonieke a laptop, wtedy to bym tych gosci zajebala