Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka0202239029330

Co na kupic n 1komunie dziewczynce?

Polecane posty

to wina rodzicow tych dzieci bo to oni chca sie pochwalic na co ich stac. ehhh a potem cierpia na tym dzieciaki.maja zryta psychike

44422222 Dobrze mówisz . Wina rodziców . Po co kupują wszystko od razu . Wystarczy ze dziecko rzuci hasło ze coś chce to już to dostaje a jak przyjdzie co do czego np komunia czy jakieś kolejne urodziny . To już jest problem bo dziecko wszystko ma ...

Gość 44422222
Z zydami nie gadam, a ja uważam że najgłównieszą wine i największa ponoszą goście ktorzy to kupuja, bo rodzice to sobie mogą gadac, i nic wiecej, jakby nikt nie spełnił ich chorych oczekiwań, żaden myslący dorosły by nie powołał się na irracjonalne prezenty to by nie było problemu a tak to dorosli szaleją i to jest ich wina, bo każdy narzeka jakie okropne sa prezenty nie na wiek dziecka, a sami kupują

Dokładnie . Po co dziecku 8 letniemu laptop , psp , telefon dotykowy...... ? Ma sie uczyc a nie tylko psuje takie cos tego dzieciaka . Takiego lapa to szybciej rozjebie niż cokolwiek tam zrobi w nim .

dzieki wykynyk wlasnie o czyms takim pomyslalam:):*

Gość pralka wlaśnie pierze
mój mąż jest ojcem chrzestnym tego dzieciaka do którego idziemy na 1 Komunie Św. zastanawiamy sie ile sie taraz kasy daje , mąż sie uparl ze da 2000 zl, wydaje mi sie ze to duzo jak dla 8 latka?? wy ile dajecie w kopercie??

kurwa 2koła jebło cie !? Co to dziecko z tym zrobi ? gdzie to wyda ? Najlepiej coś kupic a nie kasa .

to powiedz to mojemu mężulkowi!! my sami jeszcze dzieci nie mamy i on ładuje kase w tego bachora kupuje mu na dzien dziecka ,urodziny ,imieniny,gwiazdke, mikolaja... quady ,laptopy,telefony... mnie tez chuuj chce strzelic jak się zbliża jakis dzien związany z tym dzieckiem :o

Gość jessssssssss
tej małej moze byc mp3 do słuchania muzyki. do 150 zł mozna kupic spoko, bo mp4 to juz do 300, zeby jakos działało elegancko. moja cora dostała i jest teraz mega zadowolona:)

2 tysiaki? dziecku? przeciez to rodzice beda ta kasa dysponowac.no to napewno nie kupia nic dziecku tylko wydadza na bierzaco...dzieciak to nawet niewiedzialby co z ta kasa zrobic. moj ty swiecie.

guwniarz już prawie wszystko ma, więc nie bardzo wiem co możnaby mu kupic :o

Matko Boska po co po co to wszystko takiemu smarkowi ? ! Zamiast jakieś pożyteczne rzeczy . Albo coś typu rolki, łyżworolki , albo kolczyki gdy to dziewczynka , rower ....

Właśnie to jest to "wszystko ma " To po co kupujecie wszystko i ci rodzice tez pewnie jak dziecko powie ze chce to dostanie . A potem dziwią się ze nie mają pomysłu już co kupic skoro wszystko ma i w dupie pełno .

pralka pierze: to zrobcie sobie dziecko.niech wydaje ale na wlasne.albo dokaladajcie na lokate. przeciez to rodzice sie wtedy nie musza m artwic o to zeby cokolwiek mu kupic. jeju.wspolczuje meza.ze tak laduje w tego dzieciaaka. mp3juz ma dziewczynka

no wlasnie przegladam takie encyklopedie na allegro i wlasnie chyba taka kuppie i jednej i drugiej. dorzuce bomboniere i tyle. prezent bedzie i tyle. i praktyczne i fajne:)

no nie chce nic mówić ale z tego co słysze to chrzestni zawsze dają coś koło tego 2 tyś.... odpowiedzialni rodzice nie dają dziecku tylko wpłacają na książeczke oszczędnościową i jak dziecko ma 18 lat wtedy dostaję ową książeczke....

Gość aaaqqqaaa
Kamasutre i paczke kondonów

Ciekawe . Moja mama jakoś jest ową chrzestną właśnie i by wyśmiała w tym momencie takiego delikwenta który dał by dziecku 2koła na komunie .

Gość jessssssssss
to moze zestaw ciekawych ksiązek? przyszłych lektur lub niekoniecznie. seria Hania humorek jest zarypiasta:) ale oczywiscie jesli lubi czytac, a encyklopedie to tylko takie z serii dlaczego? lub np z zakresu starozytnosc, dinozaury, technika itp. wiem ze ciezko wybrac,a moze jakis kocyk ładny do pokoju jak ma własny albo mebelek? biurko, krzesło obrotowe na dziecko? albo stolik i krzesełak> zalezy jak zyją rodzice i co mała lubi.

Gość jessssssssss
w tamtym roku siostar chrzesniakowi dawała 500 zł , babcia 500 a my-ciocie po 300 i jakies ksiązki, bombonierki, i tym sposobem uzbierał na laptopa:) o którym marzył a nikt sam by nie kupił.

Gość esgdrgbesbgwebgs
a ja się pytam: z okazji czego te dwa kola ?? :O z okazji tego, że dziecko przyjmuje sakrament? :O opłcalna ta wasza wiara... za każdy sakrament dostać tyle kasy... co wy za darmo tego nie chcecie robić dla siebie? :O katolicy,.. hipokryci jak ktoś wczesniej napisał, i do tego uczą takich głupot swoje własne dzieci