Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninajaninaqwe

zmiana stanowiska a podwyzka

Polecane posty

Gość Ninajaninaqwe

Zmieniam w firmie stanowisko na stopien wyzsze. Umowa konczy mi sie w marcu od pazdziernika prowadze rozzmowy o tej zmianie stanowiska . Powiedzialam ile podwyzki chce natomiast nie dostalam jeszcze info zwrotnego jaka i czy dostane. Wczoraj hr powiedzialo ze maja juz zezwolenia na ten transfer etc i jest umowa ale podwyzke trzeba jeszcze gdzies tam po zatwierdzac i pewnie sprawa sie przeciagnie do kwietnia maja.... Teraz pytanie , jakiej podwyzki moge sie domagac przechodząc ze specjalisty na managera i czy jesli teraz podpisze umowe na cz. nieokreslony to moge wymagac od hr ze nawet jesli moja podwyzka zostanie zatwierdzona dopiero w czerwcu czy wrzesniu czy kiedy tam , to maja mi wtedy zrekompensowac miesiace od zmiany stanowiska do decyzji pozytywnej o podwyzce

Gość Ninajaninaqwe
help?

Gość hahaha - żądać to sobie możesz
pytanie tylko, czy pracodawca nie zrezygnuje z twoich usług i nie zatrudni kogoś innego, bardziej ugodowego niż ty:)

Gość Ninajaninaqwe
no umowe juz mam gotowa do podpisania wiec ... Uwazam ze jestem wartosciowym pracownikiem wiem co robie i robie to dobrze . A pokutujace przeswiadczenie ze rob swoje i nie waz sie prosic o podwyzke mnie nie przekonuje. Bo nie chodze do pracy na wolontariat. W firmie jestem jedyna osoab znajaca sie na tych tematach i musialabym kogos przeszkolic.

Gość Ninajaninaqwe
zeby firma mogla mnie zwolnic

Gość Ninajaninaqwe
bo inaczej beda musieli zamknac dzial ktory im przynosi najwiecej kasy w firmie

Gość Ninajaninaqwe
hop... ktos kto sie zna ...moze jakas pomoc?

Gość Ninajaninaqwe
hop

Gość Ninajaninaqwe
nooo pomozcie

Gość gratuluję wysokiego mniemania
o sobie. Walcz. Ale pamiętaj, że nie ma ludzi niezastąpionych:) Nikt na świecie nie zna się na tym co robisz? Ale skoro tak uważasz, to walcz o tę kasę nawet wstecz:)