Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owrrrr23

Czy warto walczyćo faceta?

Polecane posty

Gość owrrrr23

Mieszka w Szwecji, poznaliśmy się niedawno, teraz ja jadę do niego. Jest 10 lat starszy ode mnie ( ja 24). Czy warto walczyć o faceta w ogóle?

Gość paulana
hahaha ja tez jade do szwecji z walka o faceta :)

Gość owrrrr23
ja nie jadę do szwecji , bo on kilka mc w roku spędza gdzie indziej w pracy, ale na stałe wlasnie tam mieszka. nigdy nie walczyłam o faceta, teraz mnie wzieło i zastanawiam sie czy to am sens

Gość paulana
to tez moj pierwszy raz a jestem 4 lata starsza od ciebie, nie chce mi sie juz bawic w poznawanie nowych mezczyz zwlaszcza ze ulokowalam juz swoje uczucia troche, dlatego jade walczyc :) nie iwem czy warto, jezeli uwazasz ze to jest wlasnie to to dzialaj czemu nie:)

Gość owrrrr23
Tylko najgorsza w tym jest ta niepewnośc, czy on by w ogole chciał...:((( Też już mi się szaleć nie chce

Gość paulana
no to ty juz musisz wyczuc czy z jego strony tez sa jakies uczucia. Chyba lepiej probowac i wiedziec ze to nie to i zakonczyc sprawe lub w strzal w dziesiatke niz zastanawiac sie cale zycie czy co cie ominelo.

Gość owrrrr23
Paulana , spróbuje, spędzimy z sobą razem tydzień. on jest obcokrajowcem, ale sam mowil jeszcze zanim mnie poznał ze chce wyruszyc w dluga podroz, nie wiem czy chciaby zmieniać swoje plany dla mnie ..."((((((((((( (nie wiem jak ja wytrzymam do poniedziałku!)

Gość paulana
boje sie zbiegow okolicznosci ale roznie to bywa wiec zaoytam :/ czy on jest szwedem czy innej narodowosci?

Gość owrrrr23
Ameryka poludniowa

Gość paulana
powiem uff ;) ja jade 28 tego miesiaca tez na tydzien a do jakich okolic jedziesz jesli mozna zapytac:) nie chcesz sie spotkac w smolocie? :D

Gość owrrrr23
Paulana, ja tego chłopaka poznałam przez couchsrufing na Teneryfie. Spędziłam z nim 17 dni, i teraz postanowilam go znow odwiedzić tam, bo tak jak napisalam kilka mc jest na teneryfie a resztę w szwecji ( ma juz obywatelstwo) a ten Twój to SZwed?

Gość paulana
nie, nie szwed ale mieszka tam okolo szesc lat. jako nastolatek mieszkal w Stanach a w dziecinstwie jeszcze w innym kraju. Tez mam ciezko ale walcze i naprawde robie to pierwszy raz w zyciu chyba. Odleglosc daje ci wiele watpliwosci a im znajomosc bardziej sie rozwija tym wiecej chyba sie ich pojawia do tego stopnia ze masz ochote rzucic tu wszystko i probowac zyc z ta osoba.

Gość szukajacawrazen
oh Paulina życzę powodzenia. Przyda się nam:) mnie naprawde na nim cholernie zależy:((

Gość paulana
Tobie tez zycze powodzenia:)