Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys kochalam bardzo go

czy to znaczy ze nadal go kocham czy to bylo majaczenie

Polecane posty

Keidys bardzo kochalam pewnego chlopaka spotykalismy sie tylko 2 miesiace ale mialam obsesje na jego punkcie mowil ze nie mozemy byc razem bo jestem beznadziejna cwierci inteligentna itp bardzo mnie skrzywdzil nie bede opisywala wszystkiego bo zniejsze szanse ze ktos przeczyta.minely trzy lata z nikim nie bylam nikogo nie potrafie pokochac. Niedawno bylam na urlopie w tanzani i kenii Jako ze jestem wrzodowcem i mam problemy z zoladkiem....bylajaka afrykanska choroba a przy moich 44kg rozpoczelam walke o zycie w jednym ze szpitalow w najrobi.Trwalo to trzy dni duzo nie pamietam ale po przbudzeniu pielegniarka usmiechnela sie i zapytala "Who Is Tomek your boyfriends??"Podobno go wołałam jak majczyłam...całe noce..Załamalam sie...TO znaczy ze kocham go podswiadomie skoro wolalam jeo imie gdy ocieralam sie o smierc??

moze dlatego nie potrafie stworzyc zwiazku i nie potrafie pokochac nikogo moze podsiadomie wciaz jest we mnie ta obsesja:O

????

Gość akurat wiedziała, że tomek to
imię! weź nie pierdol bo ściemą śmierdzi na kilometr

tak bo to byla wolontariuszka brytyjka...i jakos wiedziala....Dlatego do mnie zagadywala bo byla biała!!!!!!:O

przysiegam ze nie jest to sciema..Jak pisze tu sciemy to po to zeby sie dowartosciowac np opowiadam jakie mam zajebiste zycie i zajebistego faceta:O:O:OTa sciema nie mialaby nic na celu..konczylam turystyke i hotelarstwo kocham ryzyko podrozuje w takie misica bo to moj jedyny cel ktorym wypelniam pustke zyciową:O:Omam wrzodziejace zapelanie jelit wrzody zoladka i waze 44kg...dlatego ta podroz skonczyla sie dla mnie w tym mieiscu...Martwi mnie to ze go wolalam:O

Gość IMO13699
JAKA OPOWIEŚĆ. :D

zdjec ztych misic eby uwiargodnic wam nie pokazeeeee trudno pa

Gość jeśli to nie ściema
to przemawia twoja podświadomość. raczej trudno ci będzie zaangażować się emocjonalnie w inny związek.

Gość hahahahaaaa
jak z filmu:D

Gość ioli,oipiipiipp
ipi

Gość ioli,oipiipiipp
-pk

Gość nie moge o tym nie myslec
nawet jelsi to prawda, moglas napisac ze zachowrowalas, mials swielka goraczke i w polskim szpitalu tak wolalas go w majakach, wiecej osob by uwierzylo :) a tak to.. hmm za duzo mysli w twojej glowie o nim, za duzo rozpamietywania, niby wmawiasz sobie z enie myslisz, a jednak ciagle to robisz..ale podswiadomie:)

Gość dfggd
dgd