Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antek123

depresja i brak pomyslu na zycie

Polecane posty

Gość Antek123

Witam. Chce Wam przedstawic moja historie i spytac o rade. Bylo to tak: teraz jestem w 3 klasie liceum. Do mojej klasy chodzi chlopok z dziewczyna Gdy przyszlismy do 1 klasy oni od roku byli para. na poczatku z nia sie nie lubilismy ale po pewnym czasie to sie zmienilo. Ona wziela ode mnie numer i zaczela pisac bylo to rok temu. Miala wtedy chlopaka dlatego nie ekscytowalem sie tym. Po 3 dniach pisania powioedzialem ze zalezy mi na niej. ona wtedy powiedziala ze przewrocilem jej zycie do gory nogami bo je tez nie jestem jej obojetny. Po tyg pisania zostawila swojego chlopaka z ktorym byla 3 lata. Lecz do niego wrocila. Zmarnowalem okazje. mimo to ze do niego wrocila dalej pisalismyu powiedziala mi ze musimy to skonczyc ale jeszcze kilka razy przeze mnie sie z nim rozstawala. w koncu on ja zostawil. Na poczatku nic mi nie powiedziala nie chciala ze mna pisaclecz po tyg poprosila o spotkanie. Wszystko bylo pieknie. Mowila ze nie daje mi zadnych nadziei i ze nie chce zobowiazan. Kilka razy probowala sie oddalic mowila ze musi ale tego nie robila. dalej sie spotykalismy. Az kilka dni temu tak na powaznie to skonczyla. Ale mimo to rao pisze do mnie pierwsza czy to z poczucia winy. Wie ze ja bardzo kocham i ze to dla mnie trudne. Jeszcze nie dawno mowila ze bardzo dobrze jej ze mna. Prosze powiedzcie czy mam odpuscic czy o nia walczyc. Nie wyobrazam sobie bez niej zycia. Bylem dla niej bardzo dobry moze za dobry? pomozcie

Gość polecam google
Przeczytałam, tylko zastanawiam się gdzie tu tytułowa "depresja i brak pomysłu na życie"? :O

Gość Chicken Nuggets BP
po ile sa wild bean cafe jak w pseudonimie nuggetsy ?

Gość sfdfdf
rozbawil mnie tekst ze nie wyobrazam sobie bez niej zycia ahahahaha chlopie a co Ty wiesz o zyciu, pewnie nigdy kobito na oczy n ie widziales

Gość Antek123
mam depresje z tego powodu i nie wiem czy walczyc o nia czy odpuscic

Gość Antek123
chcecie mnie dobic gratuluje?:(

Gość Chicken Nuggets BP
po ile ?

Gość Antek123
Sfdfd moze nie wiem o zyciu tyyle co Ty dlatego pytam o rade od tego jest forum. Rosze o jakies madre odpowiedzi. Blagam

Gość Antek123
Chicken na mistrzow chcesz trafić??

Gość jhhi
brzmi jak gimnazjada.

Gość Antek123
dziekuje bardzo naprawde pomagacie

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
hahahahaha, rewelacja, wszyscy maja depresje, juz nawet liceum, ojej biedne spoleczenstwo, matura za rok, wez sie do roboty, a nie wymyslaj niestworzone choroby. prowo 0/10