Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamencikowska2011

Dlaczego facet przed wykonaniem tel do kobiety,musi odczekać kilka dni?

Polecane posty

Gość Diamencikowska2011

Dlaczego tak robicie Panowie? Kobietka daje Wam tel.do siebie, a Wy musicie odczekać kilka dni. Kobieta jest pewna,że facet olał,poznaje innego,a odzywa sie tamten z glupim pytaniem:Cześć co porabiasz?" jak gdyby nigdy nic. Slyszalam,ze mezczyzna musi odczekać jakis czas,aby nie odkryć swoich kart,czyli zainteresowania kobietą. W każdym bądź razie bez sensu!

też mnie to zastanawia. Oni mają swoje dziwne myślenie. Ja nie widzę w tym nic złego jeśli od razu się odezwie. A jak nie ma żadnego kontaktu od paru dni czy tygodni to wydaje mi się, że on po prostu nie chce.

Gość Diamencikowska2011
No wlasnie. Obdzwonic pozostale?:) oj.. trochę przesadziles. Nie każdy to taki lovelas,na ktorego panny czekają:)) Zauwazylam wiele razy,że zanim wykona ten tel, musi poczekać:D trochę chore zzachowanie bo kobiety rowniez olewają pewne,że facet jest nie zainteresowany, a po kilku dniach dryn dryn:D

Gość droga autorko
dziwne rzeczy piszecie, u mnie zadzwonił tego samego dnia wieczorem... Mam się martwić, że też coś z nim nie tak tylko w drugą strone? :o :P

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
" Kobieta jest pewna,że facet olał,poznaje innego,a odzywa sie tamten z glupim pytaniem:Cześć co porabiasz?" bo olał al nagle sobie przypomniał ... :) :P

Gość a jaki znak zodiaku?
Bo jeśli skorpion, to typowe zachowanie

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
"dziwne rzeczy piszecie, u mnie zadzwonił tego samego dnia wieczorem... Mam się martwić, że też coś z nim nie tak tylko w drugą strone" nie :) raczej cieszyc ze fajny facet a nie jakis "podrecznikowy podrywacz" :P który jak sie mówi stój -stoji, nie dzwon -nie dzwoni ... Trafił ci sie fajny myslacy facet który wie co i jak :) lubie takich ....tacy sa fajni :)

Gość a jaki znak zodiaku?
Skorpiony tak robią. Nie odzywa się kilka dni, a potem pyta jakby nigdy nic "jak leci?"

Gość droga autorko
tiiaaaaaaaaaaaaaaa, mam nadzieję, że tak jest, dzięki za miłą odpowiedź :)

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
"Ja dzwonię od razu,szybciej zarucham :) ......urocze :)

Gość bo to taki test
czy warto czekac na taka kobiete ktora to wytrzyma