Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

dietkowa rywalizacja :D

Polecane posty

Cześć dziewczyny.....proponuje wam odchudzanie na punkty.Jeżeli ktoś ma ochote to zapraszam ;p Za każdy dień liczymy naliczamy sobie punkty : za pilnowanie diety + 5 za picie minimum 1,5l wody + 5 za sport + 5 Za kazde wyskoki w bok odejmujemy taką samą ilosc punktow chętne zapraszam;p

cześć..bardzo chętnie.Ja zaczelam od dzisiaj i z wodą troszkę kiepsko no ale jeszcze to nadrobie :) Ciesze się,że ktos się do mnie przyłączył :)

Pochwale się wam - dzisiaj za diete mam + 5 (zatrulam sie i malo jadlam),udalo mi się pocwiczyc bo moj brzdąc zanął.Co do wody to wypilam litr,ale mam nadzieje,że to nadrobie :)

Mniej jeść i nic innego. Stosowałam 14-stkę, dr Dukana i inne wynalazki . I zawsze chudłam a później tyłam. Teraz ważę 76 kg.

u mnie za dietke bedzie - 5 niestety za wode napisze wieczorem bo jeszcze do konca dnia daleko:) i za ćwiczenia też napisze wieczorem:) szkoda że rano nie założyłaś topiku..:) to bym sie bardziej pilnowała:)

A więc: za jedzenie: -5 za wodę: +5 za ćwiczenia: +5 czyli dzisiaj łącznie 5, na początek dobre i to Jutro rano się zważę, to będę dokładnie wiedziała ile mam. A jak Wy?

Cześć dziewczyny.Widze,że coraz was wiecej.Ja niestety wczoraj nie moglam odwiedzic forum,poniewaz pojechalam na zakupy,a po powrocie padlam.Za to dopilam wodę i jestem na plusie ze wszystkiego.Dzisiejszy bilans dnia napize wieczorem,jak wszystko juz zrobię.Obecnie jem niskokaloryczne sniadanko,a obok czeka na mnie zielona herbata z cytryną :)

Gość katarina_ola
ja sie zglaszam , chce dolaczyc :D

Witajcie..ja dalej dietkuje i za dietke + 5 ... reszta zobaczymy,ale przy kazdym poscie mam więcej energii. Dziewczyny - przyłączcie się :D

też ładnie :) gratuluje :D\ Ja wypilam dopiero z litr płynów,,wiec za wode bedzie + 5 Dietke trzymam mimo iz mnie spina :P

Witam W końcu jestem z siebie dumna Dzisiaj 3 x 5 czyli komplet Jak coś schudnę to dam znać!! A jak Wam idzie??