Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alabelllla

No i weź tu zrób coś..No co ja moge zrobić

Polecane posty

Gość do tiaaaaaaaaaaaaaaaa
aha czyli jak złapała go za rękę ze dzwonił do kogoś to znaczy ze sie bzykał???? jezuuuuuu to mój mąz zdradza mnie ok 20 razy dziennie...bo tyle razy dzwoni do innych kobiet

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
ta? to po cholere to ukrywał i sciemniał? skoro nic sie nie stało to nie miał by tez problemów z przyznaniem sie :)

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
ta? to po cholere to ukrywał i sciemniał? skoro nic sie nie stało to nie miał by tez problemów z przyznaniem sie :) przeciez to nic waznego :)

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
"jezuuuuuu to mój mąz zdradza mnie ok 20 razy dziennie...bo tyle razy dzwoni do innych kobiet" a przyznaje sie do tego czy sciemnia ci w zywe oczy? :)

Gość alabelllla
mam wykaz ze dzwonil , ale nie ma zdjęć sie bzykał kiepsko to wyglada ale nie chcesz tez dac się zwariowac, istnieje zawsze jakis procent ze sa tylko znajomymi, mały bo mały , ale zawsze

Gość do tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takie babki jak tiaaaaaaaaaa to są jakieś przypały, zdradzone po 25 razy nie słuchajcie takich matołków, bo mozna zwariowac, najlepiej wszyscy sie rozwidzcie

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
no?????? autorko tego zdania :) ""jezuuuuuu to mój mąz zdradza mnie ok 20 razy dziennie...bo tyle razy dzwoni do innych kobiet"" odowiesz na moje pytanie? :) sciemnia ci czy przyznaje sie i wiesz o tym czy musisz biling pokazywac mu aby udowodnic??? :) przyznaje sie do tego czy sciemnia ci w zywe oczy? :)

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
"takie babki jak tiaaaaaaaaaa to są jakieś przypały, zdradzone po 25 razy nie słuchajcie takich matołków, bo mozna zwariowac, najlepiej wszyscy sie rozwidzcie" zadałam ci proste pytanie :) nie umiesz odpowiedziec by nie ublizac i zmieniac temat? :)

Gość alabelllla
dlatego nie wiem co dalej ......... ja nie odpuszcze a on sie nie przyzna czekac na rozwój wydarzeń, czekać az powinie mu sie noga, sledzić, czy co??????

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
""takie babki jak tiaaaaaaaaaa to są jakieś przypały, zdradzone po 25 razy nie słuchajcie takich matołków, bo mozna zwariowac, najlepiej wszyscy sie rozwidzcie" no a ty z tego co widze kolejna głupia łykajaca wszystko jak młody pelikan :)

Gość do tiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tu nie chodzi o to dziewczyno to ze jej nie powiedział ze dzwonił do tej baby ie oznacza jeszcze ze ją zdradził zdrady mozna byc pewnym jak sie przyzna lub jak nakryjesz w innych wypadkach zawsze jest domniemana, i nawet najgozej wygladające sytuacje nie oznaczają tylko i wylącznie zdrady jestes albo młoda i glupia albo stara i wiele razy zdradzona

Gość jasienka
a pokazywałaś mu te bilingi jako dowód ? i co on na to jeżeli tak? Nie ma co gdybać trzeba to sprawdzić dokładnie

Gość lubietoitamto
ale sie nakręciła ta "tiaaaaa" wspołczuje kobiecie

Gość alabelllla
no własnie pokazywałam mu....wykręca się, że on nie dzwonił, ze nie pamieta, ze nie i koniec trzeba sprawdzic to jest jedyna racja w tej sprawie ale mysle ze nie da się inaczej jak czekać na jakies potknięcie albo dobrą sytuacje zeby to sprawdzic, bo narazie nie mam jak, nic sie nie dzieje

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
"w innych wypadkach zawsze jest domniemana, i nawet najgozej wygladające sytuacje nie oznaczają tylko i wylącznie zdrady" ale mi sie nie rozchodzi tu o zdrade tylko o sciemnianie -kłamstwa. czemu kłamie i to w zywe oczy???? "ale sie nakręciła ta "tiaaaaa" wspołczuje kobiecie" no :) :P tyle co wstałam wiec szukam zaczepki :D :P

Gość alabelllla
do tiaaaa ale czemu mnie atakujesz, nie jestem debilką, przecież mu nie wierze raz piszesz ze jestem głupia bo wierze ze mnie nie zdradza a raz ze wcale nie o to ci chodziło tylko o to ze on ściemnia i mu wierze przeciez pisałam ze on mnie o kłamuje i mu nie wierze, a nie wydaje mi sie , ze to ze on mnie okłamuje to jest dowód na to ze jestem debilem

Gość jasienka
to czekaj na potkniecie, w razie jakiegos jego wyjscia bądz czujna a w między czasie poszłabym z nim na kawke do jego siostry i zaobserwowała jak sie zachowuja przy sobie , żeby nie nabrał podejrzeń i nie ukrywał faktów postarałabym sie żeby temet trochę ucichł jest wtedy szansa że przestanie sie tak pilnować itd

Gość alabelllla
dzieki jasienka, chyba tego potrzebowałam to mi sie wydaje najbardziej rozsądne nie wiem czy odwaza sie isc z nim tam, wydaje mi sie ze oni maja mała polewke ze mnie ze jestem zazdrosna o ta babe a wiec czekam, mam nadzieje ze nie za długo , wiem jedno, ze chce sie dowiedziec prawdy nawet jesli bedzie najgorsza z mozliwych