Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewuszka88

casting "dlaczego ja"/"trudne sprawy"

Polecane posty

Gość ciekawa1111111111
a jak wygląda sam casting?

Gość ciekawa1111111111
up

Gość paniusia45
Ja byłam z mężem na tym castingu jakieś 3 lata temu. Najpierw wypełnia się kwestionariusz, oprócz imienia, nazwiska pytają, czy zmieniacie wygląd za pomocą fryzur, jakie posiadacie umiejętności, czy macie samochód, czy zgodzilibyście się wystąpić niekompletnie ubrani itp. Dostajecie scenariusz scenki, a potem kartki zabierają. Wchodzicie do takiego pokoju, a tam kilka osób za dużym stołem, najpierw się przedstawiacie i odgrywacie scenkę. W scence tej prowokuje was do kłótni pani Kasperek ( która w Zdradach gra panią psycholog), która tutaj jest żoną zamordowanego pedofila. No cóż, do mnie nie zadzwonili, ale do męża owszem i tak jak tu jeden pan napisał, zadzwonili w środę wieczorem, a w piątek rano miał się stawić na jakimś polu campingowym pod Wrocławiem ( to miał być występ w Trudnych Sprawach ). Nie miała to być rola pierwszoplanowa, ale wynagrodzenie , które zaproponowano, to było śmieszne 65 zł. ...

Gość gość
Też byłam na castingu jakiś czas temu. Ktoś tam pisał, że można samemu scenariusz napisać, ale nic mi o tym nie wiadomo. Ale w kwestionariuszu jest pytanie, czy macie możliwość wynająć swoje mieszkanie, aby oni mogli kręcić tam swoje filmy (oczywiście oni by wam płacili normalnie, jak byście wynajmowali komukolwiek innemu). Moja znajoma też była u nich na castingu, roli nie dostała, ale wynajęła im mieszkanie...