Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być blondi

chcę być blondi

Polecane posty

Gość chcę być blondi

hej dziewczyny, może mi poradzicie jaki rozjaśniacz jest najlepszy i z czym go mieszać żeby zrobić w domu fajne pasemka blond na włosach średni brąz (bardziej się skłania ku jasnemu niż ciemnemu brązowi) z góry dziekuję

sama w domu odradzam! porobisz sobie plam tylko, takimi sklepowymi nie zrobisz fajnego efektu a jaki masz kolor teraz?

Gość chcę być blondi
nie chce właśnie takimi sklepowymi, na allegro widziałam dużo farb i rozjaśniaczy które są stosowane w zakładach fryzjerskich np. z joanny. Teraz mam taki średni brąz, bardziej złocisty i trochę pasemek bląd, część jest taka koloru rdzawego . mam misz masz na włsach, chciałaby, zrobić sobie fajne jasne pasemka, a chodze do fryzjera i nigdy nie zrobi mi tak jak chcę dlatego pomyslałam że w domu koleżankia zobi mi lepiej

Gość Mamprobl
Idź lepiej do fryzjera, bo takimi duperelami kupionymi z nie wiadomo kad mozesz sobie zniszczyc wlosy http://komplex.phorum.pl/

Gość indyka duszonego w sosie
jak chcesz robic te pasemka?

to zmien fryzjera, jestem fryzjerka wiem co mowie:) kolezanka moze ci spiepszyc sprawe ale jezeli juz sie upierasz to joanna nie jest za fajna. kup sobie cece w szaszetkach sa i do tego wode 9% jezeli chcesz zeby one byly bardzo jasne a jak nie to wystarczy woda 6% i jak to ma byc jakis braz sredni to farbe w ulubionym odcieniu i jak ci sie te pasemka rozjasnia to je zamaluj ta farba ale tak jak mowie zmien fryzjera a nie rob takich rzeczy sama

Gość kika27.....27
w domu to lepiej? możesz sobie zrobic tylko gorzej a wtedy nawet fryzjerowi bedzie ciezko temu zaradzic :D Posluchaj bardziej doswiadczonych i nie rób sobie krzywdy

Gość chcę być blondi
normalnie, koleżanka mi zrobi, na folie

Gość chcę być blondi
oki dzieki za wypowiedzenie sie i rady pozdrawiam

uwierz ze fryzjerka ktora uczy sie robic pasemek i balejazu robi plamy dopiero za ktoryms razem łapie o co chodzi:) a co dopiero twoja kolezanka ktora jest laikiem w tych sprawach... rob jak chcesz ale tak jak tu juz wspominali bardzo ciezko fryzjerowi jest naprawic jak ma ktos tragedie na wlosach...

jak sie zawinie w folie to rozjasniacz pulchnie jak nie zrobisz odpowiedniej konsystencji to wszystko ci sie z tych folii wyleje to co pisze na opakowaniach tyle wody tyle proszku nie sa prawdziwe to trzeba wiedziec ale zrob tak zeby papa byla bardzo bardzo gesta wtedy moze unikniesz tych plam

Gość chcę być blondi
nio rozumiem, tylko wydaje kase ciągle a nie mam tak jakbym chciał, byłam miesiąc temu a wygladam jakbym wcale nie była :( moze masz racje trzeba zmienic fryzjera bo mam dlugie włosy i che żeby były ładne, dzięki, pozdrawiam :)

Gość chcę być blondi
7 lat mialam ciemne, od roku schodze z koloru mam juz fajne brazowe złociste, ale chce fajne pasemka bląd, nie wykluczam ze wróce kiedyś do brązu ale do czekolady na pewno juz ngdy do czarnego bo zejsc z tego to potem masakra jest