Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamnnnjjd

Nie wiem co robic ; ((

Polecane posty

Gość Mamnnnjjd

Mam problem z przyjaciółką . 3 tygodnie temu zaczeła brać amfetamine . Spotyka sie z ludzmi ktorzy to biorą , przez weekendy siedzi u nich w mieszkaniu i cpa. Jej rodzice nie wiedza co robi w weekendy pytali mnie czy nie wiem gdzie sie podziewa ale powiedziałam ze nie wiem ; ( . Wiem ze zle zrobiłam ale prosila mnie zebym nikomu nie mowila . Tydzien temy jak była u nich napisala do mnie ze jak cos to mam powiedziec jej mamie ze jest u mnie . Nie zgodziłam sie . Powiedziala rodzicom ze jest u znajomych ale oni nie wiedza ze cpa . Nie mogą nic zrobić bo jest pelnoletnia wiec moze nie wracac do domu . Bardzo sie zmienila od kiedy sie z nimi spotyka , cały czas mowi o swoich nowych znajomych , o cpaniu . Mowi ze sie nie uzalezni ze od tego nie tak szybko sie uzaleznia. Nic nie dają jej moje tłumaczenia . Zastanawiem sie czy nie zadzwonic do jej rodzicow i nie powiedziec wszystkiego zanim bedzie za pozno .. Ale z drugiej strony nie wiem czy potrafie tak zadzwonic i powiedziec ze ich corka bierze narkotyki .. ; (

Gość ehhhhhe
nic kurwa nie rób

Gość nie jem śledzi
jest coś takiego jak zaniechanie i to ma czasem gorsze konsekwencje niż błędna decyzja, ja na twoim miejscu powiedziałabym jej rodzicom, niech się nią zajmą póki nie jest za późno, nie mogłabym tak biernie czekać

Gość szyszka leśna_25
powiedz jej rodzicom, jeśli nie chcesz się ujawniać to nie wiem, napisz list, smasa z bramki, zrób coś żeby nie mieć potem na sumieniu tej koleżanki

Gość jacek00placek
jeśli bierze regularnie to szybko się uzależni od amfy

Gość ,..,.,.,
zrob to anonimowo i tyle.

Gość Mamnnnjjd
Bierze co tydzień od czech tygodni i przez 3 lub 2 dni .. Ten list to dobry pomysł ..

Gość droga autorko
tak, najlepiej anonimowo i jak najszybciej bo moze być już za późno

Gość Mamnnnjjd
Tak właśnie zrobie . Dzięki ;)