Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enyyyya

czerwiec 2013

Polecane posty

Gość weź nie ściemniaj
to po ile braci i sióstr mają że aż 200 osób wyszło ?:D

moj tata ma 7 rodzenstwa:) wystraczy? z reszty nie mam potrzeby Ci sie zwierzac:) Jestem szczesliwa ze moge miec ogromne i radosne wesele:)

Dodam ze rodzenstwo mam oczywiscie swoje dzieci ktore tez maja swoje rodziny? To chyba logiczne...

Gość lolll
czytam ten topik i mam wrażenie że autorka jest bbb młodziuchna i tylko sobie nabija posty :D

Gość buahahaha dobre
10:44 enyyyya Jestem szczesliwa ze moge miec ogromne i radosne wesele za pieniądze mamy taty i dziadków albo za kredyty a potem spłacać całymi latami :D ja też nie wiem jak z 7 rodzeństwa może się 200 osób zrobić serio nie wiem :P:P chyba że każde rodzeństwo ma po 10 dzieci a oni też po 10 dzieci to of kors :D przyznaj się że spraszasz kogo wlezie i mamy swoje koleżanki ze szkoły sąsiadki itd których nawet polowy na oczy nie widziałaś i jedyny twój biznes w tym to zebrać grubą kopertę :D

Gość ten topik to burdel
gruba koperta-haha daj Boże spierdalaj materialistko :O

hahahahaha kto to mówi? Jak bym liczylam na gruba koperte to bym nie robila wesela tylko przyjecie !vv babe

za pieniądze mamy taty i dziadków albo za kredyty a potem spłacać całymi latami niestety za swoje pieniazki:) pozdrawiam