Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenovo83

od

Polecane posty

Gość Lenovo83

Byłem z dziewczyną 3 lata, od jakiegoś czasu nie czułem się dobrze w związku. Ona myślała poważniej o życiu niz ja. Chciała już ślubu, dziecka. Nie marudziła mi, ale widziałem jak reaguje na ślub brata, siostry, na to jak rodzą im się dzieci. Ja nie jestem na to gotowy, chcę się jeszcze wyszaleć, pobawić. Czułem się jak bym ją okłamywał, głupio to brzmi, ale ja ją kocham nie chciałem jej ranić, ale wiedziałem że będąc z nią też ją ranię, bo czego innego oczekiwaliśmy od tego związku. Albo raczej ja nie wiedziałem sam czego chcę, dopiero teraz dotarło do mnie, że to jednak za wcześnie. Kocham ją i wiedziałem że odchodzac bardzo ją zranię, odciąłem się na kilka dni, wiedziała że coś się dzieje ale potrzebowałem tego żeby zebrać w sobie siły na to zerwanie. Ona jest bardzo uczuciowa, łatwo się wzrusza, ciężko jej opanować łzy i emocje bardzo bałem się tej rozmowy nie chciałem widzieć jej cierpiącej rpzezemnie. wczoraj u niej bylem, powiedzialem ze chce odejsc bo nie jestem na to wszystko gotowy, chcialem jej wszystko wytlumaczyc, zapewni ze zawsze bede przy niej, dla niej jesli bedzie tylko nie potrzebowala ale ona... nie chciala ze mna rozmawiac. Wydawalo się że to wszystko jej jej obojętne, poprosiła żebym wyszedł. przerwała mi w pół zdania nie chciała nic wyjaśniać tak po prostu, po tylu latach wystarczyło jej jedno moje zdanie, 2 minuty żeby wykreślić mnie na amen ze swojego życia. Mija tydzień, raz z nia rozmawialem 2 minuty. powiedziala ze nie jest na mnie zla, ze dobrze mi zyczy ale nie chce nic wyjasniac nie chce kontaktu ze mna. A ja... jak tylko od niej wyszedlem zacząłem mieć wątpliwości czy to była słuszna decyjza...nie wiem co mam robić, nie jestem gotowy na to czego ona oczekuje, ale też nie chcę stracic jej całkowicie ze swojego życia.

Gość erkkaaa
oboje chcecie czegos innego od zycia ...ty zabawy a ona rodziny.... nie dogadacie sie wiec nie ma co wiecej rozmawiac (nie dziwie sie jej) :)

Gość Lenovo83
Nie chodzi o to, że ja tego w ogóle nie chce. Po prostu jeszcze nie teraz. Ale nie chce tez żeby zniknęła całkowicie z mojego zycia.

Gość yyyyyyu7u7ui7i7i
co rozumesz przez zabawe? Poznawanie kobiet i seks z nimi , czekanie na cos lepszego (kogos lepszego). Po tym co piszesz sadze ze jej nie kochasz. Ile macie lat?

Gość Lenovo83
Nie chodzi o sex. Choć przyznam, że nie wyobrażałem sobie sexu do końca życia z jedną i tą sama osobą, tzn z jednej strony tak z drugiej jednak chce się czegoś innego, nowego. Lubię chodzić na imprezy, popić piwko z kolegami, nie czuję potrzeby żeby już teraz wiązać sobie pętlę na szyi w postaci kredytu na mieszkanie, pakować się w pieluchy itp. Oboje mamy po 28 lat, wydaje mi się że jeszcze mam czas na takie powazne decyzje.

Gość Lenovo83
Nie chcę szukać nikogo lepszego. Nie chce szukać nikogo, to nie o to chodzi. Poza tym ona jest najbardziej wartościową osoba jaką znam, jaką kiedykolwiek znałem. Wiem, że nigdy nie poznam nikogo lepszego, bardziej uczciwego, wiernego o równie wielkim sercu, ja to wszystko wiem...

Gość racuszek72
wiesz to wszystko a mimo to chcesz wsadzic kutasa jakiejs innej. Nie jestes dojrzala osoba mimo tych 28 lat ktore masz. Daj jej odejsc i ulozyc sobie zycie z kims kto ja doceni i pokocha bo z tego co piszesz jest SUPER dziewczyna ktorej ty nie doceniasz. A zasluguje na bardzo duzo. Docenisz to jak ja stracisz jak wpadniesz z jakas dziewczyna ktora byla tylko namiastka twojej kobiety. Inny mezczyzni oddali by wuele zeby miec taka kobiete przy swoim boku.

Gość parowczak
dlaczego jestes takim egoista? W czym problem? Zostaw ja , przelec kazda chetna, polaz po clubach i po stwierdzeniu ze juz sie wyszalales znajdz odpowiednia kandydatke na zone. A swojej dziewczynie zwroc wolnosc

Gość wandaz banda
nie chcesz sobie wiazac petli na szyi czyli tzn. ze mimo ze jestes ze swoja kobieta szukasz innej bo chcesz czegos nowego, lepszego? Chcesz pobzykac na boku?

gratuluję Ci wspaniałej byłej dziewczyny. kobiety powinny brać z niej przykład. uczuciowa, ale potrafi się opanować, to jest naprawdę godne podziwu!

Gość zlodziejumysuw
wyglada twoja suczka? Charakter ma the besciarski a wyglad?