Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmienie swoje życie

Oddam syna swojemu byłemu!!!

Polecane posty

Gość zmienie swoje życie

7 lat temu ten ch.... zostawił mnie samą z dzieckiem mówiąc mi że go nie chce i żądałbym usunęła ciąże. Teraz wrócił i powiedział mi że chce się zmienic, że chce kontaktów z dzieckiem. Ja mu powiedziałam że dobrze, że teraz chcę by on i jego rodzice wzieli dzieciaka na wychowanie. Niestety moi rodzice powiedzieli że nie wyrażają na to zgody, że wychowali go dla siebie a nie dla obcych ludzi i wypomnieli wszystkie pieniądze które władowali w mojego syna. Obiecałam im że on zwróci wszystko co do złotówki ale niech mnie od tego dzieciaka uwolnią.

ale ty glupia jestes....nie obraz sie...ale bardzo glupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zmienie swoje życie
Dlaczego 3 razy!!! I czemu ja mam oddawac jak ja dziecka nie chciałem to oni namówili mnie na poród, i co? jak na tym wyszłam jak zabłocki na mydlę, niech mój były zwraca im pieniądze a ja w końcu będę miała święty spokój. Poza tym ich nie powinno interesowac to gdzie zostawiam swoje dziecko, ja męczyłam się 7 lat, teraz kolej na jego ojca.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Ty jakaś nienormalna jesteś 7 lat wychowywałaś dziecko a tera tak po prostu je chcesz oddać to nie zabawka, weź się lecz no normalnie nie mogę co za psychiczna laska

co ty piszesz dziewczyno??????????????????????????????????? 7 lat mialas dziecko przy sobie....widzialas jak zaczyna mowic chodzic...jak wyciagalo do ciebie lapki zebys wziela je na rece....krew mnie zalewa jak widze takie matki jak ty.O JAKIM MECZENIU SIE TY PISZESZ!!!!!!!!!! Ja wychowuje 2 synow sama, bez alimentow, bez kontaktu z ojcem,starszy syn ma juz 18 lat,mlodszy 11, tobie rodzice pomagaja,mnie nigdy nikt nie pomogl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama musze wszystko utrzymac!!!!I nigdy,przez sekunde przez mysl mi nie przeszlo zeby oddac dzieci.NIGDY,rozumiesz?Normalnie nie moge do ciebie pisac,tobie chyba juz odbilo kobieto!no nie moge, szlag mnie trafia jak cos takiego czytam!

Gość Masayuki Yammamottooooooo
przeciez to juz bylo... marne prowo

Gość fdsfsdf
Boże, swojego faceta też nienawidzę, ale dziecka nie oddałabym za żadne skarby...

Gość borsata
DZIEWCZYNO ILE TY MASZ LAT ZE MASZ TAK GLUPIE MYSLENIE!TYLE CZASU WYCHOWYWALAS SWOJE DZIECKO I TERAZ TAK O SOBIE CHCESZ ODDAC,PAMIETAJ TO NIE JEST ZABAWKA ZE MOZASZ SOBIE TAK TO DZIECKO RZUCAC GDZIE CHCESZ!PAMIETAJ ZE TO WSZYSTKO ODBIJE SIE NA TYM DZIECKU TO ONO BEDZIE MIALO KRZYWDE.LEPIEJ TEGO NIE ROB

Gość ale sie podniecacie
durne baby nie widzicie, ze to prowokacja :D poza tym pod tym samym nickiem byl juz temat, ze zmienia swoje zycie bo oddaje dzieciaka do domu dziecka i jej rodzice ja popieraja :D

Gość zmienie swoje życie
I tak mam kiepski kontakt z synem, moi rodzice mają lepszy. A mój syn może będzie lepiej czuł się u swojego ojca, ja jeszcze jestem piękną, młodą i atrakcyjną kobietą. Ułoże sobie życie.

to ten ktory to prowo zrobil jest bardzo poj*****ny!!!!!Bo sa rzeczy na swiecie z ktorych sie nie zartuje....palant!!!!lub skonczona idiotka!!!!!

Gość nadi11
Ty nie powinnaś się nazywać matką dziecko to nie kukła ty pierdolony pustaku

Gość nadi11
mam nadzieje że jak twój syn dorośnie to centralnie na ciebie nasra bo tylko na to się nadajesz żeby na ciebie nasrać

Gość czytelniczka topiku
acha, wygląda mi to tak,że rodzice namówili cię na urodzenie dziecka którego nie chciałas,które jak uważasz jest dla ciebie obciążeniem, i chyba oni tez go wychowywali, ty bylas gdzieś we tle i nie miałaś tak naprawdę okazji brać za niego odpowiedzialności - tak mi to wyglada teraz chcesz pozbyc się dziecka które jak sądzę nadal jest dla ciebie problemem,fakt ty jestes matka i ty decydujesz o tym czy chcesz aby dziecko wychowywał ojciec czy dziadkowie masz do tego prawo ale wydaje mi się ze traktujesz to przedmiotowo,nie zastanawiasz się nad tym co dla dziecka będzie lepsze,dziadkowie dla dziecka są najwazniejszymi ludźmi w tej chwili, chcesz je okaleczyć? pomijam to ze nie umiesz kochać nawet swojego dziecka, gdzies tkwi powód,może twoi rodzice nie nauczyli cię tego,nie dali ci tyle milości ile potrzebowałaś i dzisiaj mam skrzywioną psychikę wszystko mozna sobie jakos wytłumaczyc ale oddanie dziecka ojcu po 7 latach nie jest dla mnie czyms normalnym

prowokacja jak się patrzy, aczkolwiek pewnie są kobiety na świecie, które wychowją dziecko chociaż go nie chcą i takie faktycznie powinny oddać, może jakaś fajna rodzina by się znalazła i pokochała dziecko