Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowacytryna

mam dosyć tej fałszywej demokracji wole komune

Polecane posty

Gość cytrynowacytryna

niby wolność ,a tak naprawde to jesteśmy jak cyborgi

Gość gnoje pisowskie
źle ci to won na Kube

Gość czekający sprawiedliwości
BIAŁORUŚ POD RĘKĄ,I JARUZELSI POWINIEN ROBIĆ TO CO ROBI TERAZ KADAFII,W LIBI ,A NIE SWOŁCZ ZRÓJNOWAŁA KRAJ I LUDZI WYGNAŁA ZA GRANICE,MAMY 7 CUDÓW TUSKA.

Gość pamiętam czasy komuny
wtedy nie czulam strachu ,bo nie chodzilam na demonstracje nie walczyłam z systemem żyłam jak szarak jak wielu moich znajomych sąsiadów i kolegów z pracy ,a dziś też jestem szarakiem jak moi znajomi i bliscy i żyjemy w strachu wielu leczy się na depresje to strach przed "jutrem"przed demokratyczną przyszlością

A ja mam takie zdanie na temat naszej demokracji. Wzor do nasladowania...W ogole Europejskie demokracje ,to najznamienitsze przyklady tego ustroju. W porownaniu z USA ,gdzie 2 partie wioda prym i nikt wiecej do koryta nie dojdzie. Gdzie panstwo stoi wysoko ponad zwyklym obywatelem. Jestem dumny ,ze zyje w jednym z najbardziej laskawych krajow na swiecie! Nie zgrywam sie!

Gość smierdziel31
jak by była komuna przy najmniej bym dostałą kawalerke z ciemna kuchnia.. atak to wynajmowanie d konca zycia.

Gość czytajcie blog jkm
transformacja z komunizmu do kapitalizmu musi potrwać ze 40 lat

Gość donek plusk
moja babcia za komuny stała 7 godz w kolejce żeby kupić żelazko,a teraz za "demoracji" uprawia pielgrzymki do supermarketów bo w jednym są tańsze jaja a w drugim herbata a w trzecim są tańsze rajstopy ,no właściwie teraz jest troche lepiej bo wtedy stała a teraz ma troche ruchu na starość

Gość czytajcie blog jkm
u nas kapitalizm się dopiero rozwija a z europy znowu napływa komunizm

Wystarczy popatrzec na rodzime media. Wszedobylskie nasmiewanie sie z politykow. Ba...co tam politycy,zwykle szaraczki. NAsmiewamy sie z najpotezniejszych ludzi w kraju (Tusk, Komorowski) , bez zadnego odezwu , bez zadnych represji ze strony ponizanych. W Rosji ,kraju przeciez tez demokratycznym za takie wycieczki na temat Putina czy innych agentow KGB nie ma taryfy ulgowej. Wychodzisz z restauracji i JEB Porachunki mafijne?? W Rosji nie ma mafii. Sa byli agenci KGB. Zapytajcie Litwinienke czy Politkowska ,oni krytykowali prezydenta. Chociaz ciezko bedzie sie z nimi dogadac zwazajac na fakt ,ze zostali otruci i teraz krytykuja "demokracje" Rosyjska w niebie. Obudzcie sie Polacy. Zyjemy w kraju ,ktory jest przykladem ! WZOREM demokracji!

Gość czytajcie blog jkm
Żydek spod Jerusalem - w jakich rodzimych mediach? może w gw michnika który jest pochodzenia żydowskiego?czy ty wiesz ilu polityków na wiejskiej jest żydami ?

Gość czytajcie blog jkm
TVN. Wszystkie tygodniki: Polityka ,newsweek , przekroj..... Kazda gazeta traktujaca o polityce ,KAZDA! ale to nie są media polskie Nie wiem ilu. Moze mnie oswiecisz ,najlepiej z imienia i nazwiska. wszyscy chcieliby to wiedzieć

Gość nnnnnniiiiiio
za komuny nikt nie trząsł gaciami o robote tak jak teraz ,nikt nie był tak zadłużony w bankach jak nasze pokolenie ,to wtedy wbrew pozorom byliśmy bardziej wolni niż teraz

nnnnnniiiiiio za komuny nikt nie trząsł gaciami o robote tak jak teraz ,nikt nie był tak zadłużony w bankach jak nasze pokolenie ,to wtedy wbrew pozorom byliśmy bardziej wolni niż teraz Mam nadzieje , ze to prowokacja. Wiesz co to wolnosc??

Gość czytajcie blog jkm
Pomowiena to i jak moge wypisywac. jakie pomówienia ? żyd, niepolak, murzyn itd to jest coś złego ?

Gość czytajcie blog jkm
Żydek spod Jerusalem - naprawde jesteś żydem mieszkającym pod jeruzalem i piszesz z izraela ?

Gość igoigoiopgofdp
Najgłupsze tematy maja najwięcej wpisów.

Gość nnnnnniiiiiio
wiem co to wolność i wiem że nie ma teraz tej wolnosci

Gość czytajcie blog jkm
Pomowieniem jest nazywanie naszych poslow i senatorow Zydami. mówiłem że część z nich jest żydami. nazwanie kogoś żydem jest pomówieniem?