Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowacytryna

mam dosyć tej fałszywej demokracji wole komune

Polecane posty

Gość czytajcie blog jkm
Na blogu to mam bajki Kowina. Sama nie wiesz ? Za ciebie Kowin myśli ? gdyby to były bajki nie była by toprawda sam za siebie myślę i sądze że korwin mówi prawde

Gość alle żenuła
Shatynie nie podałam sprawy do sadu ponieważ w naszej najjaśniejszej PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY poinformowano mnie że teraz jeżeli masz umowe o prace na czas określony(teraz większośc ludzi ma na czas określony) ja mialam do 2016 zgodnie z przepisami prawa pracy mają prawo cie zwolnić bez podania przyczyn z dnia na dzień .Komuno wróć

Gość czytajcie blog jkm
ciekawe dlaczego w izraelu jest zero posłów goi ? a w polsce jest dużo posłów niepolaków?

Gość czytajcie blog jkm
Okazuje się, że nie ma tak dużo tych "niepolaków" skoro nie potrafisz podac ani jednego nazwiska takiej osoby... A tak przy okazji... Żeby dostać się do Sejmu trzeba miec obywatelstwo polskie... nie wiesz że żydzi zmienili nazwiska na polskie i ciężko ich rozpoznać ? a obywatelstwo polskie to nie problem dla żyda urodzonego w polsce

Gość cwieta
shatyn ty jesteś jak komunistyczny beton tylko w drugą strone

Gość czytajcie blog jkm
Shatyn ty chyba też żyd :D

Gość trudne gadanie
temat jest o demoracji i komunie a nie o żydach ,spadajcie z topiku jak maci zamiar mieszać

Gość czytajcie blog jkm
A więc skoro posiadają obywatelstwo polskie to są Polakami... są żydami urodzonymi w polsce, którzy mają takie same prawa jak polacy urodzeni w polsce

Gość czytajcie blog jkm
Tak to już jest w demokracji, że każdy obywatel jest równy wobec prawa.... Inaczej mysleli komuchy. Masz coś z nimi wspólnego ? a w izraelu jest inaczej :(

Gość czytajcie blog jkm
Coś nie zgodnego z ich prawem, konstytucją itp ? zgodnie ale oni u nas wprowadzają nwo i to wie prawie każdy kto szpera w internecie

Gość alle żenuła
shatyn gratuluje myślenia , dobrze sobie to wytłumaczyłeś ,no ciesze sie że nie mam wilczego biletu moja radość z "demokracji"nie ma granic,trafnie ktoś cie tu określił że jesteś beton

Gość czytajcie blog jkm
shatyn pewnie jesteś żydem udającym polaka. boję się co żdzi zamierzają zrobić na świecie. obejrzałem sobie taki film o żydach na youtube i to mi się nie podoba. polska i świat będą bardzo uciśnione . film ma tytuł "Prowadzony na syjonistycznej smyczy Obama i weto w ONZ" http://www.youtube.com/user/DavidDukePL#p/u/3/qzUZCAApVd0

Gość czytajcie blog jkm
szatyn obejrzyj film do końca :D

Gość donek plusk
shatynie betonie, Polska jest państwem prawa ? chyba kpisz jakiego prawa czyjego prawa ?

Gość polskiego prawa
masz wątpliwości? no to dawaj przykłady

Gość 3 nocka pod rząd
pierwsze to prawo pracy tzn bezprawie pracy ,dlaczego w dalszym ciągu nie wprowadzono kas fiskalnych w gabinetach lekarskich i kancelariach adwokackich czyli są rowni i rowniejsi to tylko tyle bo ne mam czasu