Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziały brały co gały

apetyczny wygląd , inteligencja

Polecane posty

i brak faceta - która tak ma ? bo idzie wiosna i można to zmienić :classic_cool:

Gość gały brały co widziały
ja, ale jeszcze jestem w śnie zimowym;)

oczywście wiek do 22 lat:)

podszyw u góry nic o wieku nie pisałem ;)

ale dziękuję za wpis, bo o taką kobietę właśnie mi chodzi, młodą i bogatą dziewicę;)

Gość jakbyś napisał
inteligencja, apetyczny wygląd to mogłabym być ja, ale w odwrotnej kolejności to niestety nie ;)

Gość mam zdanie na ten temat
podobno inteligentne osoby nigdy nie nudza sie same ze soba i nie potrzebuja laczyc sie w pary zeby osiagnac szczescie. Wiec moze powinnas zrewidowac poglady na wlasna inteligencje.....I byc moze tu lezy problem, bo czasem bycie tylko apetyczna nie wystarcza, a szczegolnie jesli ma sie zbyt wysokie mniemanie o swoich zasobach intelektualnych i szuka sie facetow w ponad swojej wlasnej kategoria.....

Gość m22222222222222222222222222222
Takie nie istnieją :P. Zresztą jakbyś spotkał, to nie wiem, co byś zrobił, szczególnie gdyby się w Tobie zakochała. Faceci pokrętnie myślą - a dziewczyny z połową tych warunków, o których napisałeś, szukają kolesia z wyższej półki, miłość spychając na daleki tor... znam takich kilkknaście- w sumie to nie znam innych, więc nie bierz się, bo się rozczarujesz. K o takich cechach w dodatku z nutką romantyzmu nie ma. Do tego jeszcze powinna pasować charakterem i zainteresowaniami. I dobrze, że nie ma, bo do czego by wzdychali poeci ;). Z kolei fajni faceci marnują się z bylekim i mają bogatą przeszłość, do tego są coraz bardziej niedostępni i zimni przez to. I wtedy nawet jakby stanął taki ideał, to nie są w stanie wyjśc poza wcześniej narucone złe wzorce relacji mesko-damkich. Dobranoc