Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffff

jak myślicie, czy to dużo?

Polecane posty

Gość fffffff

Od rana zjadłam (wstałam 5:30) 3 miski płatków owsianych, żytnich, otrębów, musli (tak po łyżczki każdych + 1,5% mleko na jedną miskę) grejpfruta wafla ryżowego i plasterek szynki Do tego ponad 1 l wody, kilka herbat zielonych i czerwonych, 2 kawy Batona i loda (wiem, słodyczy nie powinnam, ale czasami muszę. A tym bardziej jak dawno nie jadłam)

Gość fffffff
up

Gość fffffff
uuup

Gość prima aprilisss
raczej nie

Gość To nie jest duzo ale zle
Bo jadlas prawie same weglowodany. Jesli duzo sie ruszasz w ciagu dnia, to czesc wykorzystasz, ale na pewno nie wszystko.

Gość fgfgfg
jesli chcesz sie odchudzac to nie w taki sposob. je sie bez cuukru bez potraw maćznych (pszennych) no i jada sie co ok 2 czy 3 h w mniejszych ilosciach. Dodatkowo najlepiej wypoijac przed posilkiem szklane wody by zmneijszyc laknienie. Ja tez rano na czczo wypijam ocet jablkowy

Gość winnanty
zamiast tego loga i batona powinnaś zjeść ciepły obiad z mięsem i surówką, jakąś zupę. To bez sensu. Odmawiasz sobie normalnego ciepłego obiadu a jesz batony :o

Gość fgfgfg
nie zapominac o dzienniej dawce owocow i jak najwiekszej ilosci warzyw

Gość nie_bo_nie
Zdecydowanie za dużo. Zmień dietę jeśli nie chcesz spędzić reszty życia w samotności. Adieu!

Gość jo_asia:)
tak fajne efekty daje zjedzenie czegoś białkowego pierś z kurczaka z warzywami jajko gotowane na twardo, mało kalorii a syci na długo;) z batonikiem to jest jak z huśtawką, dorzucasz porcję cukru i tłuszczu:O skacze poziom insuliny a po dwóch godzinach mega głód:P