Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukany123

Kłamliwa, czy jak?

Polecane posty

Gość Oszukany123

Ania to bardzo ładna, 24- letnia dziewczyna. Ma wielu adoratorów i dlatego się dziwiłem, że chce ze mną wogóle gadać. Często miała problemy i jej w nich pomagałem. Nie widziałem w tym nic złego. Bardzo się zbliżyliśmy, ona mówiła mi, że jestem dla niej "ważny". Chyba się w niej zauroczyłem, a może zakochałem. Problem w tym, że jak kłopoty mijały to ona trochę się ode mnie odcinała, mówiła, że nie ma czasu, chora itd. Swojego czasu chciałem ją zabrać nad wodę w ciepły dzień. Ona zaś mówiąc, że coś się źle czuje powiedziała, że nie może. Po 2 godzinach dzwoniąc do niej, chcąc się spytać czy wszystko dobrze odpowiada, że jej kolega zaprosił ją na imprezę. Więc pytając się czy już wyzdrowiała, ona mnie zaczęła przepraszać i, że nie wiedziała, iż tak wyjdzie. Chyba nie wiedziała poprostu czy zadzwonię. Na następny dzień dzwoni i znów przeprasza i, że następnym razem gdzieś pójdziemy. A ja na to czy wyjdziemy gdy będzie czegoś potrzebowała. Zaczęła płakać, że jej nie rozumiem (co już jest prawdą). Powiedziałem sobie, że dzwonić już jak narazie nie będę. Zobaczę jak się to potoczy. Dobrze robię, czy warto porozmawiać? Problem w tym, że podczas rozmowy znów zacznie kłamać jaki to ja jestem wyjątkowy.

Gość Oszukany123
To aż tak trudna sprawa, że nikt nie odpowie?

Gość Sam sobie odpowiedziales...
Co tu jeszcze pisac.

ta kobieta jest śmieszna i tyle. jak już potrafi się poryczeć na zawołanie to najlepiej się z czymś takim w ogóle nie zadawać.

Gość dwadzieścia lat bez pięciu dni
"Kłamliwa, czy jak?" Moim zdaniem JAK.

przypomina mi to piszczacego kociaka i chodzaca za nim miauczaca matke, ktora mu dupkę jęzorkiem wyliże wez skoncz nianiu franiu:) "kokokoko?????-:) "koko":(((

Gość hehe :D
Stary olej ja, bo ona jest z tych z problemami emocjonalnymi. A moze ma kogos, a Ty jestes frajerem do wyplakiwania i manipulowania? Nie daj soba pomiatac, znaj swoja wartosc. Ja bym zawiesil na jakis czas kontakt z nia. Nie nadskakuj jej, nie wspieraj, nie komplementuj, obserwuj. Cos mi tu smierdzi. Takim intrygantkom plakanie na zawolanie i bawienie sie uczuciami innych przychodzi bez wiekszych problemow.

Gość taaaaaaaaaaa???
a wy łykacje tak wszystko jak młode pelikany to co ten wiesniak pisze .... tanczycie tak jak wam zagra ... :)

ja tak robilam jak mialam 21 lat podobal mi sie jeden chlopak,ktory nie wiedzial czy chce ze mna byc czy nie, wtedy pisalam do innego ktory zawsze byl pod reka, powiem ci ze to zalezy jak tamten kiwnie palcem to lece, jak mnie wkurzyl to pisalam do tego dobrego zeby pokazac sie z jakims facete mna miescie i tamtemu dokuczyc jestes zabawka, marionetka:( przykro mi no pisalam do sebusia jak podobal mi sie krystek(nie dalo sie go wyrwac) ale z sebkiem raz za reke po miescie i na drugi dzien stare audi zajechalo pod moj dom(krystek) a sebka odwolalam

a ja znam izabele- to ci dopiero dzieciak, nie przyszedl dyzio co hola sms do kazia, a jak kaziu sie nakrecil i odpalil zloma zanim zajechal, to ona juz u dyzia zacytuje piosenke "dyziu mnie za dupe lapie a nocowal dzisial krzys w sobote zatancze z kaziem a w niedziele zjem obiad u radzia" no i tak w kolo macieju i pitoli to w kolo i wszyscy maja wesolo,ale ja jej sluchac nie moglam,tego gadania i unikam jej towarzystwa, bo wiem ze nic to dobrego nie jest:( ile mozna sluchac, ze ona wspaniala jest? zalosna jest i tyle, a daloby sie ja lubic bo moglaby byc fajna:(

Gość nie nie nie nn
manipulantka i niezrównowazona psychicznie, przecierz tyle sam widzisz: jesli ci mówi "nie" a za dwie godziny bawi z innym to o co chodzi? sam sobie odpowiedz, traktuje cię przedmiotowo, nie jestes dla niej kandydatem na chlopaka,jestes raczej facetem na otarcie łez, postaraj się nabrac dystansu, nie planowac nie narzucać, traktuj ja jak kolezanke a kiedy będziesz jej potrzebny poprostu odmów, powiedz ze masz inne plany,nie mozesz albo co, w ten sposób pokarzesz jej że nie jestes na każde zawołanie i bedziesz mial okazję przekonac się kim dla niej jestes

ta laska to typowy motylek wspolczuje ci zes taka poznal:P oj iza taka sama jest, a i owszem bardzo ladna!!!i rowniez facetom pochlebia ze sie ona zainteresuje, ostatnio kaziu juz myslal ze z nia bedzie,ale znowu dyziu sie znalazl. zawsze wyrywa typowych boysbandow(ch

ta laska to typowy motylek wspolczuje ci zes taka poznal:P oj iza taka sama jest, a i owszem bardzo ladna!!!i rowniez facetom pochlebia ze sie ona zainteresuje, ostatnio kaziu juz myslal ze z nia bedzie,ale znowu dyziu sie znalazl. zawsze wyrywa typowych boysbandow(chlopaczki jak danny z vivy) albo chlopaczki jak z zespolu akcent-sliczne,mlode i naiwne:D moj chlopak mial mieszkac na stancji obok jej domu, wpierw mu napisalam na buzi ze jednak nie bedzie, w po drugie wystukalam numer telefonu zeby odwolal rezerwacje na mieszkanie:D mowie do niego: zesra sie laska, a wyląduje z tobą w łozku, zesra sie i bedzie sprytniejsza da lubczyku, kiego wuja co jeszcze zebys tylko mnie zostawil, n moze nie zostawil ale zeby spierdolila wszystko no i koles nadal dynda autobusem 30kilometrow:(codzien

Gość znow te puste laski
in-flagranti - ty jestes tak glupia sama z siebie, czy ci za to placa? :(