Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ich24

scinac czy nie?

Polecane posty

Gość uznam
jasne, tylko do zera i na gładko ma sens , będziesz mieć wszystkich z głowy i wszyscy uciekną :)

chcialabym jakiejs zmiany,mam dosc juz tych ciemnych strakow,rodzice znajomi odradzaja,wiec juz sama nie wiem...

Jak chcesz, ale nie jest brzydko, możesz tylko końcówki ściąć, jakąś grzywkę sobie zrobić, bo masz dość wysokie czoło.. i tyle wystarczy na zmiane fryzury :)

mialam kiedys kruciutkie wlosy i nie bylo tak zle,juz wieki mam caly czas taka fryzure i chyba czas na zmiane,dziekuje za wasze podpowiedzi.

Gość dfgsafsdafasf
Mi się podobasz w takich włosach jakie masz,więc nie ścinaj zbyt drastycznie a jeśli chcesz tak bardzo zmiany to ewentualnie zmień fryzurę. Długie włosy są śliczne :)

Gość dfgsafsdafasf
Też Ci fajnie w nim :),ale jednak wolę Cie w ciemniejszym kolorze :P A jaki jest twój naturalny??

Gość krups
jeszcze pięć lat temu widziałem takie kobiety w remizach, gdy byłem akurat na wsi w czasie urlopu ale dzisiaj to nawet w remizach dyskdżokują się w kolorach raczej jednobarwnych i raczej jest powrót do natury :)

z natury ciemny baz...ach sama juz nie wiem...moze je jednak zostawie takie jakie sa...ewentualnie tak jak podpowiadacie moze jakas grzywka.

kiedys lubialam poeksperymentowac,ale czas chyba by sie uspokoic i dac wlosom odpoczac i jak krupus twierdzi zostac przy naturalnym kolorze.

Gość dfgsafsdafasf
Ja też twierdzę że najładniejsze włosy to naturalne włosy :) Zamiast wydawać kasę na farbę kup sobie,lub dołóż do lepszej odzywki do włosów :)

macie racje,farbowac juz nie bede ewentualnie troszke przyciac.

Gość dfgsafsdafasf
To jak "zrzucisz" kolor i przytniesz,czy co tam sobie wymyślisz to się pochwal :P

Gość w ciemnych tobie
lepiej i mysle ebys podciela tylko koncowki i zrobila grzywke nic wiecej nie rob

jeszcze sie dobrze nad tym zastanowie...dzieki za dobre rady i propozycje.

zetnij 6-7 cm. i zrób coś nad czołem , nie scinaj na krótko . nie ma to jak potem żałować. wiem co mówie , a Tobie sie czuprynka podniesie , bo lzejsze. od razu bedzie lepiej wyglądać .