Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze caly dzien i nie wiem c

zerwanie.niech ktos ze mna pogada,bo zalamka

Polecane posty

potrzebuje z kims pogadac...dzis sie rozstalam z chclopakiem i ciagle placze nie wiem jak przestac,jak przestac o tym myslec.nie mam oparcia w rodzinie,dla nich to glupota,prosze o rozmowe :(

dasz rade :) grunt to zajac sobie czyms czas i nie izolowac sie od znajomych , trzeba sie zmuszac zeby wychodzic z domu mimo tego iz sie na to nie ma ochoty

Gość IMO13699
Wiem co Ci poprawi humor autorko. Ubierz się w fają bieliznę, wymaluj się - wyglądaj sexi, dla własnego dobrego samopoczucia. Nastepnie weź aparat fotograficzny, zdejmij majtki i stanik (zostań w rajstopach i jedwabnym gorsecie) i zrób sobie parę fajnych, frywolnych zdjęć. Zdjęcia te wyślij MI, dla MOJEGO dobrego samopoczucia.

nie chce zakladac zadnych glupuch tematow,mam wszystkiego dosc,kolejny raz kop w dupe,wiec boli,moze zycie uczuciowe to jakies gowno.tesknie a nie powiennam,nie chce mi sie spac,kolejny raz zawodze sie na ludziach a bliscy mowia mi banaly a mnie to wszytsko jednak boli :(

Gość IMO13699
ZDJĘCIAAAAAAA!

Gość wyplacz sie..to zasniesz
z kazdym dniem bedzie ciut lepiej. tez sie rozstalam.

znajomi chcą dobrze, a ogólnie to ciężko coś Ci poradzić, pocieszyć :) życie nie pieści...

Gość IMO13699
Nie będzie ciut lepiej. Będzie chujowo i trzeba sie na to przygotować. Przede wszystkim ZERO KONTAKTU - NIGDY. Ale też czas leczy rany, a nagie fotki poprawiaja humor osobom, które dobrze Ci radzą.

Gość piekna pechowa skorpionica
ja sie rozstawałam 5 razy Nie wierzysz w to teraz ale czas jest najlepszym lekarstwem Kurde a ja dalej zazdrosna o niego jetem

Gość IMO13699
Kornik, tutaj możesz błysnąć bogatym , ciepłym wnętrzem.

Gość dajcie spokoj,,,,,
Autorko, nie sadze, ze masz w tej chwili ochote korzystac z porad podanych powyzej....Ja plakalam przez 2 miesiace. Najpierw przez kilka dni po rozstaniu praktycznie non stop. Nie bylam w stanie chodzic do pracy, a jak juz chodzilam, to tez ciagle mialam lzy w oczach i jak tylko nikt nie widzial, to zanosilam sie od placzu....Calymi dniami siedzialam na telefonie z rodzicami i przyjaciolmi, bo nie bylam w stanie wytrzymac sama ze soba ani minuty. Wykrecalam numer a jak juz ktos odebral, to nie moglam z siebie wydusic slowa, a osoba po drugiej stronie musiala przeczekac az przejdzie mi fala lez i bede wstanie normalnie mowic. Ogarnelam sie po kilku miesiacach. Obecnie jego wspomnienie nadal budzi we mnie wiele emocji, ale nie plakalam z jego powodu juz prawie rok. Zycie wrocilo do normy, na tyle na ile oczywiscie moze wrocic, bo wiadomo, ze wspomnienia i zal zostaly, i o tym sie nie da zapomniec. Ale kiedys nie wierzylam ze kiedykolwiek uda mi sie z tego wygrzebac, a tymczasem - udalo sie. Ale na to potrzeba czasu niestety. A na pocieszenie moge ci tylko powiedziec, ze jednodniowe rozstanie to jeszcze nie rozstanie. Wszystko sie jeszcze moze odwrocic......

Gość promienna pomarancza
Wzchody z domu, nie izoluj sie od ludzi, i znajdz sobie pasje ktora cie pochlonie na calego albo wybierz jeden przedmiot w szkole ktory cie interesuje i spozytju z niego 2 razy wiecej energii satysfakcja murowana zawsze badz swieza i zadbana dla swojego samopoczucia ale tez dlatego ze nigdy nic nie wiadomo ogolnie rozwijaj sie potem bedziesz madra osoba i... ogolnie skup sie na tzm jaka teraz chcesz byc i realizuj to ale dla siebie bardziej . nawet nie wiesz jaka wtedy sie staniesz atrakcyjna!!

Gość IMO13699
E tam. Kobiety szybciej sie otrząsają, w dodatku z pewnością jakiś fajny fagas zaraz się koło samotnej samicy zakręci.

w zależności od uczucia i czasu kobiety to dłużej przechodzą, ale kiedyś wreszcie będzie lepiej

bedzie strasznie hujowo Tak wychodzić Żeby było jeszcze z kim i gdzie A tu rusz sie z tej wiochy gdzie najblizsze miasto 30 km dalej Dobrze ze te tel istnieja

Gość dajcie spokoj,,,,,
te rady ktore dajecie sa ok, ale nie tak szybko. chyba zapomnieliscie jak to jest tuz po rozstaniu.

Gość dajcie spokoj,,,,,
pewnie juz znowu sa razem :)

kurde rozpisalam sie i sie skasowalo ,mam wszytkiego po dziurki w nosie,mam 22lata a zachowuje sie jak jakas 16latka,najgorsze ze to nie dlatego ze zdradzil czy bil czy cos poprostu sie odkochal i tyle,po roku,w tym mieskzkanie razem. przepraszam za bledy ale placze i jestem roztrzesniona:(

Gość IMO13699
W zależności od uczucia i czasu MĘŻCZYŹNI dłużej to przechodzą, ale kiedyś wreszcie będzie lepiej - zdrajco. Natomiast w trakcie związku mężczyźni częściej nie wykazują uczuć.

imo kobiety są badziej uczuciowe ;> a ogólnie to nie generalizujmy ;) bo każdy to przeżywa indywidualnie na swój sposób ;P

Gość idespac
Eh kolejna kobieta płacze, jakby mnie to dziwiło. A mój topik został usuniety, a przecież był właśnie o tym, co za ironia. do autorki: Wart był chociaż tego płaczu Twojego?

Gość idespac
Eh kolejna kobieta płacze, jakby mnie to dziwiło. A mój topik został usuniety, a przecież był właśnie o tym, co za ironia. do autorki: Wart był chociaż tego płaczu Twojego?

Gość IMO13699
Kornik, właśnie dlatego, że są bardziej uczuciowe. Uczucia są zmienne, dzisiaj kocha jutro ma gdzieś.

tak a wy faceci w ogóle nie płaczecie tacy twardziele jestescie Twarda jestem tylko ja :)) i przekazuje czesc mojej mega siły autorce Trzymaj sie kobietko