Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary niemiec

Przetłumaczyć z niemca minimalnie ;)

Polecane posty

Gość stary niemiec

Halle wre ehr interresiert wenn ich sie sofrot kaufen kann. Wre das mglich ? Wie alt ist dieser verstrker und wie oft benutzt

Dziwnie to zapisałeś i pogubiłeś literki. Hala (?) byłby on zainteresowany gdybym mógł natychmiast ją kupić. Byłoby to możliwe? Jak stary jest ten wzmacniacz i jak często używany.

Gość stary niemiec
Dziękuję bardzo, a mógłbym jakiś twoj nr gg bo czasem mi sie by przydała taka pomoc ;) byłbym bardzo wdzięczny ;)

napisz zamiast umlautów oe ue ae ;) bo tak ciężko zrozumieć o co chodzi w pierwszym zdaniu. Waere das moeglich - byloby to możliwe? Wie alt ist dieser Verstaerker und wie oft benutzt - Ile ma ten wzmacniacz (jaki jest stary) i jak często używany?

Gość stary niemiec
Ty mysia mogłabyś też podać bo już ostatnio mi pomogłaś coś tam napisać ;)

Gość Hawa2000
jaki to jezyk? podobny do niemieckiego

Gość stary niemiec
bo jak kopiowałem tekst tutaj to "umlałty" pogubiło i nie zauważyłem ;/ ale dziewczyny sobie poradziły ;)

Gość dominikus1234543
ludzie na jakim wy swiecie zyjecie?? wujek google zawsze do usług , już poraz 2000 widze ze ktos prosi albo o przetlumaczenie czegos albo cos tam wpiszcie w google tlumacz google prztlumaczy wam wszystko co tam wpiszecie z pol na ang ze szwedzkiego na rosyjki wszystko !!