Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta martyna

Jestem pusta. Moje zainteresowania to pieniądze, uroda i rozrywka :/

Polecane posty

Gość roxannnnna46
Styl "yupies" jest dla mnie za mało kobiecy.

Gość hmmm............
ja właściwie nie bardzo lubię być kobieca - T-shirt i dżiny - to jestem ja :)

Gość oj dana dana
To o mnie hehe ja też jestem artystką, imam się co pięć minut czegoś innego :)

Gość To o mnie ...
Ale ta organizacja.. ta umiejętność zarządzania ludźmi..

Gość twims
W ogóle to ten temat to jakieś oszustwo, miałyście być beznadziejne a tu wszystkie oczytane, uczą się, pracują, gotują, rodziny, dzieci, koty mają! Sprawdziłam co to jest to yuppies i broń mnie Boże przed byciem czymś takim...

Gość hmmm............
a co to "artystka" zdolności plastyczne, muzyczne, czy ogólnie wrażliwość duszy macie na myśli?/

Gość To o mnie ...
oj dana dana - też jesteś postrzelona taka? Chaotyczna? Bo mnie brakuje czasem na siebie siły... Wiecznie w innym świecie.. :O

Gość hmmm............
:D:D:D twims - brawo :D:D mówiłam, że jesteśmy cudowne :P

Gość To o mnie ...
hmmm............ - wrażliwość też, ale w moim przypadku "zdolności plastyczne".

Gość To o mnie ...
Ja akurat rzadko gotuję aktualnie.. może parę razy do roku jakąś kolację.. :O

Gość oj dana dana
To o mnie.. ojjjjjjjj tak, wieczne wahania nastrojów to u mnie norma, raz tak, raz srak :) tysiąc myśli na minute, czasami nie da się wyhamować a jeśli chodzi o "specjalizaję" to u mnie rysunek i inne prace ręczne

Gość hmmm............
mój mąż twierdzi, że oszaleć ze mną można, słodka jak miód a za chwilę chmura burzowa - kobitki- jesteśmy bardzo podobne :)

Gość twims
No i jeszcze rysują i wrażliwe są!

Gość oj dana dana
ja czasami mam takiego lenia że wole głodować niż obiad sobie zrobić :D

Gość To o mnie ...
"To o mnie.. ojjjjjjjj tak, wieczne wahania nastrojów to u mnie norma, raz tak, raz srak tysiąc myśli na minute, czasami nie da się wyhamować" Dokładnie.. to jest masakra dla mnie... Moi znajomi, to już mniej więcej mają instrukcję obsługi mnie..

Gość hmmm............
ja wyszywa(łam), robi(łam) ozdoby z wydmuszek,itp, ale rysuję średnio

Gość oj dana dana
To o mnie.. ja nie mogłam ze sobą wytrzymać :) musiałam się wspomagać farmakologicznie bo miałam ochote obedrzeć się ze skóry

3krotka333 i bardzo dobrze że pomagasz zwierzakom na własną rękę ,bo te wszystkie fundacje to jedna wielka pokrywa ,skrywająca garnek pełen cynicznych wypranych z empatii dorobkiewiczów .

Gość oj dana dana
hmmm... ja sie bawie wszystkim, ale mam takiego pierdolca ze nie moge dwa razy zrobić tego samego bo mnie zwyczajnie od duplikowania szlag trafia :P nie mam cierpliwosci na robienie czegoś co już wczesniej zrobiłam, ciągle wymyślam cos innego

Gość To o mnie ...
hmmm............ - hehe.. no... np. ja tam coś pisze do przyjaciela, jakieś pretensje mam.. a on cisza.. Ja już doprowadzona do granic wytrzymałości.. piszę dlaczego nic nie odpowiada.. A on, że wie, że w tym momencie musi czekać na lepszy moment ... i dobrze przemyśleć odpowiedź.. aby nie narobić sobie kłopotów jeszcze większych :P Bo często wg niego "dobra" odpowiedź okazuje się być złą.. hehe..

Gość To o mnie ...
Ja też często nie mogę ze sobą wytrzymać.. nic nie pamiętam.. żadnych dat, twarzy itd. Niedawno się dowiedziałam, że chodziłam z takim fajnym chłopakiem, a ja nic o tym nie wiem... Wg niego chodziliśmy ze sobą... :O A ja nawet nie wiedziałam jak ma na imię.. :O Twarz wydawała mi sie dziwnie znajoma.. :D

Gość oj dana dana
To o mnie.... hehe mam kolezanke która chodziła z chłopakiem a nie byli nawet na 1 randce :D

Gość roxannnnna46
Ja przeciwnie ... kocham siebie.

Gość To o mnie ...
oj dana dana To o mnie.... hehe mam kolezanke która chodziła z chłopakiem a nie byli nawet na 1 randce" Hmm.. on mnie nienawidzi chyba.. podobno mu coś zrobiłam ... :D Jak mnie widzi, to jeszcze teraz dostaje spazmów.. :D

Gość 3krotka333
Ja niestety nie mam specjalnie artystycznych zapedów,miałam kiedyś fazę na robienie biżuterii ale mi przeszło,teraz póki co ograniczam się tylko do obszywania strojów na moje zajęcia taneczne :) A sama ze sobą wytrzymuje bez większych problemów,chociaż ostatnio widzę że bardzo humorzasta jestem i ciągle mi coś nie tak,ale to chyba niestety nieukładające się sprawy sercowe tak na mnie działają :(

Gość To o mnie ...
O sprawach sercowych, to nawet nie wspominajmy.. :D Jak ja nie mam aktualnie dwóch facetów na stanie, to wydaje mi się, że tak zbrzydłam.. :O albo co..:O

Gość oj dana dana
To mnie... hehe to nawet lepiej, że nie pamiętasz go :D po co sobie zbędnymi rzeczami głowe zaprzątać

Gość oj dana dana
To o mnie.. ja za to nie mam żadnego bo mnie wszyscy wnerwiają :D poza tym szybko się nudzę, nie chce mi się wysilać

Gość To o mnie ...
Było mi bardzo przykro, bo on bardzo przystojny i w dodatku wartościowy jest ... Szkoda..

Gość 3krotka333
A ja niby się z kimś spotykam,ale tak naprawdę to jakbym nikogo nie miała.Więc chyba dam sobie spokój... Chyba jakaś dziwna jestem,większość moich koleżanek to mężatki,z dziećmi,niektóre nawet z dwójką,a ja sobie nawet faceta znaleźć nie mogę :/