Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca1221

czy ma ktos do oddania mate edukacyjna??

Polecane posty

Gość potrzebujaca1221

byla bym wdzieczna:)

Gość VVVVVVWERTYU
kup sobie.:o

Gość potrzebujaca1221
gdyby bylo mnie stac to bym kupila

Gość aa skąd jesteś?
bo nie mam pieniążków na paczkę

Gość VVVVVVWERTYU
następna co 6 zł, nie ma . matko co za biedaki z was:o

Gość mata edukacyjna
jest aż tak niezbędna Twojemu dziecku? Jak CIę nie stać to kup klocki drewniane albo misia:)

Gość aa skąd jesteś?
no i co stego ze biedaki? pieniądze raz są a raz ich nie ma. a ty masz dużo? to kup autorce mate i wyslij :P

Witam Skąd jestes? mam do oddania m.in. mate edukacyjną,leżaczek,grzechotki,oraz sporo ciuszków dla chłopca na rozm.68/74/80

Gość lxjfckdfkljkljfd
taka mata dziecku nie jest wcale potrzebna ....

autorko,napisz do mnie na gg bo tutaj cie zaraz zjadą,ze "na dziecko cie było stac a na mate nie? ","zrezygnuj z internetu i kup dziecku mate" itp,itd nie warto dyskutować z pustostanami a jesli już to tylko i wył w ich języku.

Gość nie wierzcie tak
dorota-nie wczuwaj sie tak.oddaj dzieciom z domu dziecka,jak masz cos do oddania. niech sobie kupi.mata edukacyjna wcale nie jest dziecku az tak potrzebna!

Gość naiwnych nie sieją
.........sami się rodzą :( Dorota oddaj do domu dziecka tam są bardziej potrzebujący!

Gość potrzebujaca1221
ta z linka jak najbardziej moze byc i oddajcie mi jeszcze wozek jak macie i ciuchy i najlepiej jedzenie dla dziecka

Gość potrzebujaca1221
a i zapomnialam, troche kasy mi wyslijcie na konto. Dziekuje

Gość potrzebujaca1221
o tak, dziejkuje ci, telewizor by mi sie bardzo przydal

Gość potrzebujaca1221
ktos sie podszyl. jestem z okolic warszawy od strony ul.gorczewskiej

Gość potrzebujaca1221
i przyjme wszystko i mate i kase i telewizor i jak amcie cos do oddania to mi dajcie. Nie stac mnie na kupno.

Gość potrzebujaca1221
ale czy wy nie rozumiecie ze nie kazdego stac na zakup takich rzeczy? jezeli was stac to super. my niestety ledwo wiazemy koniec z koncem i chcialam aby moje dziecko mialo fajna zabawke. ale tutaj rzeczywiscie nie mozna o nic prosic bo tylko cie z blotem zmieszaja:(

Gość ZainspirowanaTematemm
na internet cie stac a na mate nie ?

Gość potrzebujaca1221
tak sie sklada ze internet wzielam gdy jeszcze pracowalam i nie mialam i nie myslalam o dziecku 20m-cy temu i za 4m-ce konczy sie umowa.

ja mam mate edykacyjna moge Ci oddac jesli chcesz.tylko nie wiem jak z przesylka bo ja mieszkam daleko od warszawy.

Gość jednym slowem wstyd
pewnie na przesyłke tez ja nie stac:O autorko, po co ci ta mata? wiele dzieci wychowuje sie bez takich pierdol i zyje...mamusiu za dyche,nie chce ci sie z dzieckiem bawic i sobie mate wymyslilas? jakbys byla odrobine kreatywna to bys uszyla taka mate ze skrawkow materiału,podoszywala jakis fajne dodatki..no ale to trzeba by bylo nieco sie wysilic a ty wolisz przyjsc na kafe i zebrac:O

ale nie oczerniajcie jej.bez przesady.dlaczego ludzie w Polsce sa tacy zawistni;/ przeciez to nic takiego.spytala czy ktos ma jesli tak to fajnie niech napisze ze ma i odda ale jesli nie to po co odrazu wyzywacie autorke?moze ona odlicza kazdy grosz i nawet szkoda jej wydac te 10 zl czy ile tam na ta mate.dla mnie to smutne ze odrazu ja ponizacie.najlepiej jest sie wyrzyc na kims na forum.ale to naprawde sprawia wam taka radosc?patrzy sie na to ze smutkiem..serio ;/

Ze smutkiem to się patrzy, jak ludzie zamiast działać wystawiają łape i mówią "daj". Masz mate, fajnie - oddaj ją autorce, bedziesz miała spokojne sumienie, że komuś pomogłas. Tylko czy aby taka osoba potrzebuje pomocy. Naprawdę biednych i potrzebujących trzeba szukać, sami nie podchodzą i nie mówią "daj"

Gość truskawkowa kropka
bagdad cafe dobrze piszesz..ci naprawde potrzebujacy nie siedza i nie skomlą o duperele:O autorka jest taka potrzebujaca ze hoho:O maty sie zachcialo:O moze wystarczyloby ruszyc tyłek do pracy?rozdawac ulotki w ostatecznosci? pracowac fizycznie? co? nie łaska ogarnac sie nieco? ja pracuje i nie przyszloby mi do glowy piszczec tu o zabawki/ubranka itp :O

Gość do autorki pisze...
ja mam mate, odezwij sie czy chcesz to ci ja wysle:) mata fp