Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca1221

czy ma ktos do oddania mate edukacyjna??

Polecane posty

Gość sosna to ja i juzzzzz.
dziewczyny uwazajcie bo wiele razy tak bylo ze niby mamusie prosily kogos o ciuszki a potem sprzedawaly na allegro, czasem niektore mamusie prosily na kilku portalach. I te mamusie to dzieci nei maily.

Mój synek nie miał maty, mimo że było mnie na nią stać ale stwierdziłam że jest zbędna :P i co przeżył jakoś rok bez maty i nie odbiło się to jego psychice :P :) Myślę, że jeśli Cię na nią nie stać to nie musisz jej mieć. Możesz równie dobrze rozłożyć kocyk, zrobić jakiś łuk i poprzypinać do niego zabawki :)

Gość od nikogo nie zależna
skoro cie nie stac to powinnas jakies inne zabawy wymyslic, a nie tak prosic ci na prawde potrzebujacy nie prosza nie rozumiem zostałas bez pracy, z ciąża = dzieckiem? coraz wiecej lasek myslacych najpierw dupa pozniej glowa

Gość katerina00
a ja zapytam inaczej:) a moze ma ktos tanio do sprzedania taka mate? chetnie kupie:)

Gość katerina00
always a jaka cena cie interesuje? i czy jest z palakami?

nie róbcie dziewczyny dramatu.Jeśli ktoś ma taką matę zbędną i chce ją oddać za darmo to ja nie widze tutaj żadnego problemu.

tak jest z palakami.ogolnie mam 2 maty.moge Ci wyslac zdj na meila jesli chcesz.a cena obojetna.moge tanio odsprzedac.

Gość katerina00
kateim@wp.pl