Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

dieta 500 kalorii

Polecane posty

Cześć.Jestem na diecie 500 kalorii.Wiem,ze taki topic juz jest,ale malo kto tam pisze,wiec zalozylam nowy.Na diecie bylam miesiąc,schudlam ponad 15 kg i o dziwo ani kilogram mi nie przybył.Niestety ciąze zrobiły swoje ;/Jeżeli jest ktos chetny to zapraszam :) A oto moje sniadanie: 2 kromki wasa z dwoma małymi łyżeczkami serka TUREK FIGURA + 2 zielone herbaty z cytryną :)

Nie robie mu krzywdy,stosowalam i czulam sie rewelacyjnie,wlosy mi nie wychodzily,skora mi nie wisiala itd.Nie wiem dlaczego tak krytykujecie tą diete.Przeciez 500 kal to duzo i mozna naprawde sie tym najesc.

Wiem,ale w koncu ktos tą diete stosuje.Wiec chetnie bym porozmawiala z kims kto tez jest na diecie (niekoniecznie tej),azeby się wspierac i wzajemnie motywowac. To prawda,ze kobiety po slubie tyją...to poczucie stabilizacji wywolalo u mnie napad apetytu i to nie przez zadną antykoncepcje ;/

Gość Panienka 199
Hej madziulko Ja dzisiaj przechodzę na dietę 500kcal. Planuje schudnąć 10 kg.

cześć panienka199.....moglabys napisac cos o sobie tzn z jakiej wagi startujesz,ile masz wz i do ilu kg dążysz ?

naprawde zalezy mi na tej dietcce...moj facet jest chudy i pasie mnie bułeczkami,ciastkami itd.A ja powiedzialam dosc i szukam na forum jakiejs motywacji..

Gość głupich nie sieją
wpierdalac najpierw po 5000 a potem na 500 sie nagle przerzucić :o "Madrość" Polek :o :o :o Poza tym w zyciu nie wierzę ze schudłaś 15 kilo w miesiąc bo nawet człowiek w spiączce karmiany dożylnie tyle by nie stracił... Pierdolisz głupoty i dziewczynom wodę z mózgu robisz... Chybac że ogoliłaś w tym czasie krocze i nogi;)

Raczej ktos cwiczyl dodatkowo wiec Nie opowiadaj,ze się nie da.Same dziewczyny tracą po 6 kg w tydzien.Jezeli ktos chce to moze,to kwestia zaangazowania tylko.A co to ilosci kalorii - nie jestem otyla bo ma bmi w normie,ale chce wazyc 55 kg,poniewaz zbliza sie lato itd.Ponad to w mini lepiej bym wygladala,mimo iz dalej w niej smigam.Dieta 500 kalorii to nie dieta,moze to byc sposob na zycie. I nie gadaj ile jadlam,bo pojecia nie masz,a moim grzechem byly bulki slodkie i ciastka,ale to nie oznacza,ze zjadlam 5 paczkow i pol kilo ciastek w jeden dzien.Ja za to ngdy nie jadam masla,smazonego,makaronow,zup zabielanych i kartofli,ktore Ty zapewne tak namietnie jesz.

aha i jeszcze jedno - czlowiek karmiony dozylnie dostaje odpowiednio dobrane skladniki zywieniowe w tym tez i cukry wiec moze sie podszkol albo cos i pozniej praw soje mądrosci.Zreszta czlowiek w spiączce lezy,a my jestesmy w ciągłym ruchu (sprzatane,gotowanie,dziecko,sport no i tez czasami sie wychodzi na dluzsze spacery)

Gość głupich nie sieją
Jesli ktoś mówi Ci ze schudł 6 kilo w tydzień to robi z ciebie takiego samego głupa jak Ty teraz z nas... Nawet gdybyś cwiczyła od rana do nocy, nie ma opcji zebyś traciła kilo dziennie.

Gość Panienka 199
Madziu mam 19 lat ważę obecnie 62 . W tamtym roku skutecznie schudłam z 70kg do 62....... To był prawdziwy przełom. Minęło pół roku i nie ma efektu jojo i nie obżera się jak dawniej. Teraz chcę pozbyć się brzucha cellulitu i chcę ważyć 52kg. W planach mam bieganie i masaże ud . Oczywiście kremy ciągle natłuszczać skórę. :) chcę mieć super figurę!!!

Gość Panienka 199
ja schudła 8 kg w 3 tygodnie. Jadłam 500 kalori czasem 700 . Nie ćwiczyłam

ja tez jestem na diecie,ok 500-700 kalorii od poniedziałku,nie jest tak zle,troche skacze na skakance. Jutro sie zważe.

Gość katarina_ola
hej, moge dolacyzc? ja mam 175, waze obecnie 67 kg, marze o tym zeby zrzucic 12kg do lata ;/ ale ta dieta 500kcal to jakies szalenstwo, sama ja wymyslilas? czy gdzies o niej slyszalas?

bo przy diecie 500 kalorii traci się i tluszcz i wode i dlatego się tyle chudnie. Witajcie..wszystkie dziewczyny odchudzające się są mile widziane :) Ja od wczoraj jestem na diecie,dzisiaj juz po sniadanku i mam nadzieje,ze zdąże pocwiczyc bo pozniejj musze posprzątać :D

Katrina - ja ją stosowalam podam przykladowy jadlospis sniadanie dwie wasy z dwoma lyzeczkami serka turek figura ( i za to sobie na oko licze 60 kalorii) pozniej jem jogurt naturalny 1% tłuszczu i to ma 60 kalorii Na obiad jem brokuły 150 g i 100 g fileta z mintaja ugotowanego na parze 150 Podwieczorek Jablko Kolacja serek wiejski light Do tego duzo plynow i cwiczonka.Ja tam glodna nie chodzilam nigdy.Jak poczulam ssanie w zoladku to mylam zeby lub zulam gumę.Nikogo nie namawiam do tej diety,ale w moim przypadku jest pomocna.

Qantanamera a pisalas do mnie,bo mi nic nie doszło. I jak mogę cos dodac - nie licze kalorii,robie to na oko,wg mnie tylko idioci licza kalorie i marnują zycie na zapisywanie tego co zjedli.

Gość Szczupła do wakacji
Cześć tez od kilku dni jestem na diecie 500kcal moja waga 59.1kg chciałabym ważyć 52kg co tydzień bede sie ważyć w każdy czwartek - zobaczymy co z tego wyjdzie - to ostatnia szansa zeby na lato sie wyrobić :)

Tylko że na diecie 500 kcal nie dość, że odchudzanie szybko się kończy to za chwilę tyje się 2 razy więcej. Lepiej ucinać kalorie z głową i dobrać trening, wtedy chudnie się szybciej i na dłużej.