Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwhahagaggagaga

Uwaga na znajomości z internetu !! Moja znajoma padła ofiarą oszusta !!

Polecane posty

Gość uwhahagaggagaga

Uwazajcie co robicie ,serio bo teraz do internetu ma dostep kazdy w tym psychole . Moja przyjaciolka umowila sie z facetem ,wczesniej dluuugo rozmawiali , spotykali sie jaksi czas i o malo co a wydarzyla by sie tragedia . Juz tlumacze : byl przystojny mily blablabla wiadomo , bylo kilka randek i przedwczoraj na jej konto na sympatii napisala dziewczyna ktora zauwazyla w pytaniach pod zdjęciem wlasne jego , ostrzegla przed nim ,bo to złodziej ,pochodzi z patologicznej rodziny , ma w sobie rozne syfy , jest narkomanem a swietnie sie maskuje !! ja sama nigdy bym nie podejrzewala go o cos takiego ;/ Tamta dziewczyna zostala czyms zarazona , na szczescie to nie byl hiv , i okradziona . Kolezanka oczywiscie zerwala kontakt, zmienila numer telefonu i skasowala profil .

Gość no jak ?
dopiero odkrycia dokonałaś ! dziwię sie ludziom którzy w ogóle odwiedzają takie portale. Na co liczą ? fałsz i mrzonki

Gość sędziwa pod każdym względem
ja się kiedyś umawiałam z facetami z sympatii i różnie trafiałam, ale na takiego popierdoleńca jakoś na szczęście nie trafiłam

Gość hhhhhheee24
No własnie ja nie rozumiem czego ludzie sie spodziewają po tych portalach ? Na jednym z portali tez trafilam na popaprańca , bylam wtedy jeszcze gowniarą w liceum , on chcial milosci i koniecznie seksu... Zrobil fotomontaz i chcial mnie tym straszyc , po jednej z randek nie chcial mnie ''puscic'' tylko szedl za mną , na szczescie dwojc policjantów stało obok przystanku i zwiał, ja wsiadlam w taksowke. Nie wiem jak to by se skonczylo. Na portalach dla ''katolików'' wcale lepiej nie jest , obawiam sie ,ze tam mają łatwiej :O czesto spokojne naiwne dziewczyny ktore szukaja partnera no i sie szybko zakochują eh

Gość no jak ?
To już teraz nie można sie normalnie zakochać bez pomocy internetu ????

Gość superlover
a skąd wiesz że się ktoś na gościu nie mści? Najlepiej na jedno kopyto wszystko brać.

Gość hhhhhheee24
A kto to wie ? Ja juz tez dalam sobie z tym spokoj , beznadziejne spotkania , oszukiwanie , idealizowanie drugiej strony a potem rozczarowanie , to nie dla mnie.

Gość sędziwa pod każdym względem
a ja poznałam swojego faceta przez gg i jesteśmy ze sobą półtora roku od roku razem mieszkamy i naprawdę pasujemy do siebie idealnie... nie skreślałabym internetu jako sposobu ZApoznania kogoś, byleby nie próbować w ten sposób kogoś poznać :) ZApoznać i do reala przenieść znajomość i wtedy dopiero tak naprawdę można kogoś poznać, chociaż u mnie było inaczej :D

Gość berryberry
Ja też poznałam chłopaka na gochat.in, wcześniej miałam trochę mniej udanych znajomości, ale dzięki tej ostatniej nie przekreślam całkiem możliwości internetu w zapoznawaniu ludzi:)