Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata31

czy to jest ZDRADA??? POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość renata31

jestem mężatką od 10 lat... między mną a kolegą z pracy ostatnio coś iskrzy... piszemy do siebie bardzo erotyczne maile, a wczoraj się namietnie całowalismy... czy to jest zdrada??? nie wiem co mysleć?? on mnie strasznie pociąga i ja go też... mam udane życie seksualne z mężem i w zasadzie nie wiem dlaczego to ciągnę... on też jest żonaty także tutaj w grę wchodzi tylko i wyłącznie seks... proszę o odpowiedz czy to jest zdrada to co robimy do tej pory???

Gość renata31
CZY KTOŚ BYŁ W TAKIEJ SYTUACJI JAK JA???

Gość pitulinka
Dla mnie zdrada, jakbys ty sie czula gdybys wiedziala, ze maz tak sie zachowuje...jesli kochasz meza, to daj sobie spokoj z kolega.

Gość Nie wiem co myśleć...
przecież podana sytuacja świadczy otym, ze Ty, kobieto, nie myslisz, albo myślisz nie tą częscią ciała. pokaz ten wpis męzowi, on pomyśli za Ciebie. Czym jest "udane życie seksualne" wobec "och, ach, jak on mnie pociąga"? Ahoj, przygodo!

Gość Wrazliwa_24_
a chcialabys zeby maz robil ci tak samo? pochwalilabys go za to? glupia jestes ze jeszcze sie pytasz..

Jeśli liczba przy Twoim nicku wskazuje na Twój wiek, to nie dość, że jesteś słabo myśląca, to jeszcze kaleka uczuciowa :D 🖐️

Gość szczera jędza1
To już Twój co najmniej czwarty taki sam temat dziś. Ogarnij się.