Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamuśka:)

imię MAKSYM

Polecane posty

Dziewczyny bardzo chciałabym Was prosić o radę a właściwie o wypowiedzenie się nt: czy imię Maksym jest dziwne? Już bliżej niż dalej do porodu, ja cały czas myślałam że będę miała dziewczynkę a okazało się że jednak chłopczyk no i nie mam ciągle imienia. Wiem oczywiście o dłuższej wersji tego imienia czyli o Maksymilianie, ale jakoś tak bardziej podoba mi się Maksym, jednak kiedy mówię o tym komuś to ludzie ogólnie się dziwią no a nie chcę żeby miał kiedyś do mnie pretensje :)

Gość xxxxxxx87
ladnie:) moj maz ma kolege maksyma

czyli nie będzie bardzo dziwnie...: :) tak myślę żeby dla świętego spokoju może wybrać jakieś inne albo dłuższą wersję ale tak mnie korci...:) zdrobniale i tak woła się na jednego i drugiego tak samo ...

Gość ala9148
moja kolezanka ma synka Maksymiljana a wszyscy do niego mówią MAksym

chyba wybiorę złoty środek i nazwę Maksymilian a nazywać będę Maksym...

Gość matka x 2
maksymilian bardziej mi sie podoba ale mozesz dac na imie Maxio- jakas laska chce dac Albercik i moze SEXMISJĘ nakrecicie? ;)

Gość nie pytaj nikogo o zdanie
to przywilej rodziców nadac dziecku imię ...więc jesli ci sie podoba to takie daj !Nie oczekuj ze wszystkim sie ono spodoba bo to nie możliwe :)

To nawet nie tyle że wszystkim, ale jemu, próbuję podejść że tak powiem statystycznie do tematu:) chyba zacznę już mówić w myślach do brzucha Maks:) mam córkę, która już jest teraz młodą pannicą, zwie się Aleksandra ale wiadomo, na co dzień jest Olką i ona nie lubi swojego imienia, no i chciałabym żeby Maksior był zadowolony :) Jako młody gniewny myslę że bardziej odpowiadałoby mu imię Maksym...o rany...ale to duża odpowiedzialność !

Gość hfsfjl
Super imię, mojej kolezanki synek ma tak na imię, oryginalne ale nie udziwnione :)

Mnie Maksym podoba się dużo bardziej niż Maksymilian i zdrobnić można tak samo. Maks|ym Maks|ymilian A nie jakieś Maksymki :P

Gość Dziwi mnie że pytasz
Gdybym chciała dać dziecku tak na imię to bym po prostu dała nie pytając o opinie!

dziękuję za wypowiedzi:) , pytam dlatego, że to co ja myślę nie musi się podobać przede wszystkim samemu zainteresowanemu w przyszłości, zbieram opinie po prostu. Słyszałam właśnie, że na Ukrainie to teraz bardzo popularne imię ale nie jest one rosyjskie